www.car.cz
 

Ve Zlíně opět budou hrát jezdci rallye s mechaniky hokej
     11.12.2009 23:33 - tisková zpráva


Rally jezdci se potkají na ledě již potřetí

Přesně týden po odjetí poslední letošní soutěže v rally – mikulášské rally ve Slušovicích, si v sobotu 19. prosince od 17 hodin na Zlínském zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně, dají dostaveníčko jezdci rally společně se svými mechaniky.

Volant, pedály a čtyři kola ovšem tentokráte vystřídá náčiní zcela odlišné a pro rally jezdce nepříliš tradiční - brusle , helma a hokejka. Uskuteční se zde totiž akce, která se na závěr roku ve Zlíně stává již tradicí. Třetí ročník akce s názvem Rally Ice Tour – Setkání rally jezdců a mechaniků, proběhne v sobotní podvečer na ledové ploše Zlínského zimního stadiónu.

Letošního ročníku se podle slov pořadatelů zúčastní téměř všichni, kteří se již účastnili v loňském roce. „ Počítat ovšem letos bohužel nemůžeme se spolujezdcem Tomáše Engeho Michalem Ernstem.Ten vloni utvořil společně s Karlem Trněným a Jendou Tománkem velmi produktivní “Blue Line“ . Michal po havárii na posledním podniku sprintrally ve Vsetíně a těžkém úrazu páteře, bude zřejmě ještě delší dobu muset rehabilitovat .Všichni mu samozřejmě držíme palce a přejeme brzké uzdravení.

Stejně tak nás mrzí odřeknutí Štěpána Vojtěcha, jenž je v tomhle termínu bohužel pracovně zaneprázdněn a Martina Prokopa, který bude relaxovat po náročné mistrovské sezóně na horách,“zalitoval jeden z organizátorů akce Jan Hejtmánek. I tak jsou v sestavách k vidění zajímavá jména, jako například Karel Trněný, Peter Gavlák nebo juniorský mistr světa v rally a mitfára Martina Prokopa Jan Tománek

„V zápase ovšem nikomu nepůjde o konečný výsledek, ale především o skvělé pobavení všech zúčastněných po náročné sezóně a o pobavení přihlížejících diváků, kterých se uplynulý rok na stadionu sešlo okolo stovky.Věřím, že letos jich ještě přibude,“ zve na šou na ledě všechny příznivce zlínský soutěžák Vladimír Barvík .

Celým podvečerem bude provázet moderátorská dvojice Ondřej Carda ze zlínského rádia Čas a tiskový mluvčí hokejového klubu PSG Zlín a Barum rally Roman Ordelt.
V loňském ročníku byla na ledě vidět nejen spousta kuriózních “ téměř “ hokejových akcí, ale také mimo jiné padala spousta branek. Zápas byl rovněž zpestřen malou kulturní vložkou v podobě divácky vděčné boxérské exhibice několika účastníků.

Zpestřením pro všechny bude jistě i možnost okusit atmosféru samostatných nájezdů, když do brány se v půli zápasu proti aktérům postaví teprve dvanáctiletý brankář zlínského klubu PSG Adam Barvík. Vstupné na tento netradiční mač se nevybírá a tak věříme, že se Vás na Zimáku ve Zlíně sejde opravdu hodně a přijdete svými hlasivkami podpořit své oblíbené jezdce, ale i jejich mechaniky.


Sestavy týmů:
Dvoukoly:
Brankář - Vopatřil
Obrana - Barvík, Kubala- Dřímal, Stiksa- Skácelík, Máder
Útočníci - Tureček, Horáček, Havlík - Šelešovský, Tománek, Novák P.- Řehák, Janiš, Chludil
Čtyřkoly:
Brankář –Ondra
Obrana - Chrástecký, Merta - Kratochvíl, Večerka – Homolka, Hruška
Útočníci - Jelínek, Hejtmánek, Kříž - Trněný, Vlček J., Prášil - Řeháček, Kožmín Z., Kožmín M. - Pondělíček



Jiří Hejtmánek

PR


 
 
Fotogalerie:   Maďarská Mikuláš rallye 2009 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose