www.car.cz
 

Český motocyklový závodník Lukáš Pešek podepsal novou smlouvu
     21.12.2009 13:26 - tisková zpráva


Lukáš Pešek podepsal s Matteoni Racing

Český motocyklový závodník Lukáš Pešek dnes v Praze podepsal smlouvu s italským týmem Matteoni Racing. V roce 2010 tak bude závodit v nové třídě Mistrovství světa silničních motocyklů Moto2 se strojem japonské značky Moriwaki.

Partnerem Lukáše Peška zůstává Česká pojišťovna, jenž českého závodníka podporovala v posledních dvou letech v třídě do 250ccm. V sezoně 2009 získal český jezdec patnácté místo a status druhého nejlepšího závodníka na netovárním čtvrtlitrovém stroji týmu Auto Kelly-ČP.

Přechod na čtyřdobý motocykl Moriwaki bude pro Lukáše Peška velká změna, ale odlétá do Španělska, kde podnikne třídenní cvičný test v sedle 600ccm stroje Honda třídy supersport, aby urychlil svou adaptaci v nových podmínkách. Tam se rovněž poprvé představí v roli jeho osobního trenéra Miloš Čihák, jenž bude Lukáše Peška doprovázet na všech závodech Grand Prix 2010.

V týmu Lukáše Peška nebude chybět ani jezdecký trenér v podobě renomovaného anglického jezdce Andyho Ibbotta, který se bude českému jezdci věnovat během testů a několika prvních závodů sezony 2010.

Nové stránky : http://www.pesek52.cz/

 

PR


 
 
Fotogalerie:   5.AMATER RALLYE Cup Sosnová 12.12.2009 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose