www.car.cz
 

Dakarák Tomáš Tomeček již je v Buenos Aires
     29.12.2009 11:50 - tisková zpráva


Přílet do Buenos Aires

Vážení příznivci Rallye Dakar a našeho týmu,
zdravíme Vás první krátkou zprávou po dojezdu do Buenos Aires. Velký cirkus jménem Dakar se opět rozjíždí. Z celého světa se sem do Buenos Aires sjíždějí týmy, aby se po skoro tři následující týdny rvaly s nástrahami jihoamerického kontinentu. I náš tým je už pohromadě - nejdříve tu byla početná brazilská část.

BR Petrobras Lubrax team nasazuje kromě Tatry ještě osobní automobil a motorku, takže je okolo toho dost lidí, pneumatik a vůbec dalšího materiálu. Navíc protože tu jsou Brazilci na domovském kontinentu, nechybí ani jejich rodiny nebo přátelé.

Česká část našeho týmu přijela nadvakrát - já jsem dorazil jiným spojem než ostatní kluci o půl dne dřív. Nicméně všichni jsme se v pořádku sešli a hned po příjezdu jsme jeli vyzvednout auta do přístavu asi 100 km odsud.

Auta byla v pořádku a tak jsme se přesunuli stejně jako loni do areálu místní univerzity, abychom přeskupili potřebné věci, dořešili drobnosti a připravili se na zítřejší administrativní a technické přejímky.

To je prozatím ode mne za celý tým vše - z Buenos Aires vás zdraví
Míra Martinec


Za Letka Racing Team
zdraví
Zuzana Nohavicová a Tomáš Kubina


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínky na Dakar 2009 objektivem fotografů týmu Marka Spáčila

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose