www.car.cz
 

Premiérová Rallye Party se uskuteční v Hradci Královém
     tisková zpráva


                           
          Rallye Party – rozhovor s pořadatelem
 
Ve dnech 3. – 4. 9. 2004 se na Všesportovním stadionu v Hradci Králové uskuteční  I. ročník  Rallye Party – první akce svého druhu pořádaná v ČR.
O rozhovor jsme požádali jednatele pořádající společnosti P.I.B. s.r.o. pana Martina Vejra.
 
Pane Vejre,co je vlastně Rallye Party a proč vznikla?
Rallye Party je akce, která vznikla především na podporu automobilového sportu.Záměrem námi pořádaného podniku je přiblížit sportovním fanouškům
i laické veřejnosti několik motoristických disciplín najednou a co nejlépe prezentovat produkty sponzorů a partnerů tohoto sportovního odvětví.
 
Na co se mohou návštěvníci těšit?
V pátek po skončení přejímky a autogramiády v obchodním centru Futurum je pro účastníky připravena doprovodná party v Music Clubu Event.
Hlavní program začíná v sobotu ráno na stadionu, kde diváci uvidí v ostrém nasazení soutěžní (rallye) vozy, vozy specifikace WRC,
autokrosové a rallyekrosové speciály, dále vozy které se účastní závodů do vrchu, hobbykrosu,motokáry atd.V doprovodném programu se představí streetfighter Petr Kozák se svou Kawasaki ZX 7.
Je připravena soutěž ve které budou diváci hlasovat o nejlepší průjezd pomocí SMS a odměnou jim bude Playstation 2, hry WRC a další hodnotné ceny.
Kompletní program bude k dispozici na našich stránkách www.rallyeparty.cz
Zakončení akce proběhne v Hotelu Amber Černigov.
 
Kdo se vlastně může Rallye Party zúčastnit?
Přihlásit se může každý jezdec s licencí i bez licence.Koncept akce jsme důkladně konzultovali s panem Kopeckým z Federace automobilového sportu, takže startovat mohou bez problémů všichni jezdci.
Věříme že naše akce bude úspěšná a hlavně životaschopná a stane se tradicí.
 
ti

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose