www.car.cz
 

Dvojnásobný mistr Evropy David Vršecký rozhodně nezahálí.
     5.1.2010 15:45 - tisková zpráva


Šampión s plným nasazením!

Přestože celo týmová dovolená, končí v roudnickém Buggyra Technology Centru příští pondělí, dvojnásobný mistr Evropy David Vršecký rozhodně nezahálí.
Spolu s věrným druhem, týmovým inženýrem Robinem Dolejšem David připravuje podklady, které zamezí časovým ztrátám z prvních dnů po dovolené. "Na konci sezóny na mě byla přenesena větší dávka odpovědnosti, takže se snažím.

Jde o to, abychom se příští pondělí všichni radostně přivítali a pak se ještě radostněji vrhli na plnění pracovních úkolů," říká Vršecký, kterého doplňuje ing. Dolejš. "Dokonce jsme si s Davidem říkali, že bychom mohli poděkovat všem těm, kteří se postarali o zákaz motorů se dvěma turbodmychadly. Musíme řešit nové technické výzvy a celkem nás to baví."

Co se stavby závodních speciálů týče, bude tým fungovat podle praxí prověřených pořádků. Nejdříve bude na řadě příprava vozu splňujícího nové technické normy. "Hrajeme si s každým detailem, v laboratorních podmínkách funguje vše nad očekávání dobře," tvrdí David s tím, že poté přijde na řadu testování. "Komunikujeme s meteorology a snažíme se s předstihem zjistit, jestli bude v první polovině února někde alespoň sucho. Zatím ale nic moc."

Po postavení prvního vozu (cca začátek dubna), přijde na řadu práce na druhém speciálu. "Tady to půjde hodně rychle. Představa je taková, že vyrobíme druhý originál. A pak už budeme konečně závodit," říká David na závěr.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na havárii Tomáše Tomečka na Dakaru 2009, foto CRT

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose