www.car.cz
 

Loprais Tatra Team se vrací domů a děkuje všem za podporu
     12.1.2010 13:22 - tisková zpráva


Loprais Tatra Team - fanouškům, přátelům a mediálním partnerům

Všem fanouškům, přátelům a mediálním partnerům našeho týmu.

Po relativně krátké, ale o to vzrušující adrenalinové pouti za dakarským titulem se Vám hlásíme z přístavu Lima v Buenos Aires, kam jsme dopravili naši lechce klopýtavou holku se startovním číslem 502. Velmi bychom chtěli poděkovat za pozitivní reakce a povzbuzující slova, kerých se nám v posledních dnech dostalo. Děkujeme!

Věřte nebylo pro nás snadné odstoupit z boje o přední pozici v tak skvěle rozjetém závodě. Nicméně našim cílem vždy bylo rvát se o stupně nejvyšší i za vědomí toho, že proti nám stojí skvěle vyzbrojený tým Kamaz, kterého si vysoce vážíme a vzhlížíme k němu právem jako k největšímu favoritu na vítězství. Velmi si ceníme vyjádření Čagina a šéfa sportovního oddělení Kamaz Rally Raid, že okamžikem našeho odstoupení pro ně boj o dakarský vavřín ztratil kouzlo.

Závod jsme měli velmi pěkně rozjetý ikdyž rychlejší průjezd zatáčkou znamenal fatální poškození podvozku, které neumožňovalo pokračovat dále. Našim klukům ze servisu a celému týmu velice děkujeme, v dané chvíli odvedli maximum možného, dodal Aleš Loprais.

Mnohokrát děkuji za četná blahopřání k mým 30tým narozeninám a za celý tým Vám mohu slíbit, že za dakarským beduínem vyrazíme i příští rok a těšíme se opět na Vaši podporu, která byla letos obrovská a velmi nám pomáhá.

Další prověrka před následujícím Dakarem bude Silk Way Rallye - Dakar Series, kde bychom chtěli obhájit podiové umístění z roku 2009 a představit nový kamion TATRA.



Loprais Tatra Team přiletí 13. ledna do Prahy - letiště Ryzyně, let z Frankfurtu č. LH 3264 v 18.40 hod



Těšíme se na Vás.

Aleš Loprais

Loprais Tatra Team

www.loprais.cz


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2010: Loprais Tatra team v úvodu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose