www.car.cz
 

Golf vítězem ankety Auto roku 2010 v České republice v kategorii
     15.1.2010 11:12 - tisková zpráva


Golf šesté generace nejlepším vozem nižší střední třídy u nás

Volkswagen Golf nejlepším vozem nižší střední třídy v ČR
• Golf vítězem ankety Auto roku 2010 v České republice v kategorii malé vozy a vozy nižší střední třídy

Praha, 14. ledna 2010 – Šestá generace Golfu, vozu, který dal jméno celé třídě kompaktních vozů, i po více než roku od uvedení na český trh potvrzuje své výjimečné kvality. Posledním důkazem je vítězství v kategorii malé vozy a vozy nižší střední třídy v anketě Auto roku 2010 v České republice. Po loňském vítězství sportovního kupé Scirocco v téže anketě v kategorii sportovní vozy, kupé a kabriolety, tak Volkswagen prokazuje nesporné kvality svých vozů i v letošním roce.

„Jsme nadšeni, že porota i veřejnost potvrdili pozici Golfu jako nejlepšího vozu své třídy, kterou si drží už neuvěřitelných pětatřicet let! Vděčí za to kombinaci nadčasového designu, nejlepších materiálů a technologií a každodenní praktičnosti,“ říká Vratislav Strašil, vedoucí divize Volkswagen - osobní vozy

Volkswagen Golf se již prodal ve více než 26 milionech exemplářů ve 120 zemích světa, díky čemuž patří k historicky nejprodávanějším automobilům na světě. Šestá generace Golfu se poprvé představila na autosalonu v Paříži na podzim roku 2008. Nový Golf je tišší, sportovnější, úspornější a bezpečnější než jeho předchůdci a k tomu přidává i výrazný vzhled a perfektní jízdní vlastnosti.

Volkswagen Golf je na českém trhu k dispozici za cenu začínající od 366 600 Kč, nyní navíc s akčním bonusem v hodnotě 35 000 Kč. Sériová výbava nového Golfu zahrnuje mimo jiné ESP, 7 airbagů, vč. kolenního pro řidiče, klimatizaci, palubní počítač, rádio s CD MP3 přehrávačem, elektrické ovládání oken či centrální zamykání.



Import VOLKSWAGEN Group
AC&C Public Relations
Kontakt: Jan Klíma


www.volkswagen.cz 

PR 


 
 
Fotogalerie:   VW představuje studii Compact, leden 2010

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose