www.car.cz
 

Na královéhradecký Truckfest míří i závodníci trucků
     tisková zpráva


 
Závodníci na tahačích si královéhradecký Truckfest nenechají ujít
 
 
HRADEC KRÁLOVÉ – Po roční odmlce a zhruba stejné době příprav se bude o přízeň fanoušků motorismu opět ucházet Czech Truckfest v Hradci Králové. Letos akci pořadatelé posunuli o týden dříve, tedy na termín 11. až 12. září 2004. Loni se toto setkání řidičů, majitelů nebo provozovatelů nákladních automobilů stalo největší událostí svého druhu na území střední a východní Evropy. Přijelo na něj totiž přes 300 tahačů a dodávek a na královéhradecké letiště zavítalo přes 12 tisíc diváků.Neklademe si malé cíle a toto číslo chceme opět povýšit. Přizpůsobujeme tomu i program, který bude především pro návštěvníky z řad veřejnosti mnohem atraktivnější, novinky máme i pro řidiče, kterých chceme ve východočeské metropoli uvítat opět co nejvíce,“ sdělil mluvčí Truckfestu Bohumil Roub.
 
Podle něj dojde letos k rozšíření a hlavně zkvalitnění soutěží pro řidiče kamiónů, pro které jsou nejatraktivnějšími disciplínami jízda zručnosti na čas a sprint na 220 metrů. „Pro příznivce sportovních tahačů máme také dobrou zprávu. Už nám přislíbili účast zástupci Buggyry, takže by k vidění mohl být jejich nový model třídy Race truck. Dohodli jsme se i s Frankiem Vojtíškem, který by měl přijet s jeho Renaultem a chybět nebude ani královéhradecký tým Stanislava Matějovského, a to snad i včetně jeho svěřence talentovaného truckera Adama Lacka,“ dále prozradil mluvčí akce Bohumil Roub.
 
Jak dodal, letošní Truckfest přinese i řadu dalších novinek co se týče soutěží pro diváky stejně jako v technickém zabezpečení akce. Ve fázi definitivního jednání je rovněž účast zahraničních trucků proslulých amerických značek, kterých se v Hradci Králové už zcela jistě objeví mnohem více, než v předchozích ročnících.
 
 
Více na: www.truckfest.cz
 
tisk info
 
Pro CTM, s. r. o., připravil Bohumil Roub

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose