www.car.cz
 

Připomínáme zítřejší zimní rallye a KLOUZÁNÍ pro amatéry na Vysočině
     22.1.2010 10:17 - Pavel Jelínek


Zimní rally v Humpolci

Připomínáme, že nejen Monte Carlo je v této době aktuální a zaslouží si pozornost motoristické veřejnosti. Již v sobotu 23.ledna 2010 se totiž bude konat v Humpolci v autokrosovém areálu zimní mini rally aneb klouzání  pro kohokoliv s vlastním automobílem. Svézt se může každý kdo má nějaké vozidlo a rád jezdí na sněhu !!! 

"Je možné i střídání více řidičů na jednom vozidle,maximálně však pouze 3 jezdci na jedno vozidlo a každý z nich zaplatí svoje startovné. Začátek akce je plánován cca v 8:30hodin!!  Bude se startovat po minutě a pojedou se dvakrát dvě kola pak bude pauza a po pauze se pojede to samé v protisměru,to znamená, že každý bude startovat čtyřikrát. Vozidla budou rozdělena do dvou skupin a to s pohonem jedné nápravy a s pohonem dvou náprav, vozidla nemusí mít STK, mohou přijet i buginy, " upřesnil nám šéf zdejšího areálu, kde se jezdí  především špičkové autokrossové podniky, Josef Špaček.

Nebudou povoleny sněhové řetězy. Informace nebo registraci provádějte na tel.773680349 startovné se platí na místě.Vjezd do areálu bude spodní bránou z Humpolce směr Vilémov.

Další info : www.autosportmipell.com  

Podobné klouzání, ale  se závodními vozy, se uskutečnilo  minulou sobotu v Pardubicích při akci Autoslide. Mnoho pěkných fotek najdete v našich fotogaleriích !!!!


 
 
Fotogalerie:   Vydařená Autoslide Pardubice 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose