www.car.cz
 

León Eurocup opět na TV Eurosport. Start bude na Monze
     30.1.2010 22:46 - tisková zpráva


SEAT León Eurocup jako jediný evropský pohárový závod opět na obrazovkách TV Eurosport

SEAT León Eurocup vstoupí v letošním roce do svého třetího ročníku. Stane se tak ve dnech 22. - 23. května, během závodního víkendu FIA WTCC na italském okruhu v Monze. Seriál závodů SEAT León Eurocup 2010 pak bude pokračovat závody na belgickém okruhu v Zolderu (20. 6.), britském okruhu v Brands Hatch (18. 7.), domácím brněnském Masarykově okruhu (1. 8.), německém Oscherslebenu (5. 9.) a vyvrcholí posledním podnikem na okruhu ve španělské Valencii (19. 9.).

Televizní stanice Eurosport, široce respektovaná pro kvalitu produkce svých motoristických pořadů, bude opět vedle největších motoristických podniků, jako jsou závody FIA WTCC, Moto GP, WRC nebo IRC, vysílat také přenosy a záznamy závodů SEAT León Eurocup.

Michal Matějovský jezdec týmu SUNRED-BRT, který se v loňském roce v žebříčku jezdců SEAT León Eurocupu posunul do první desítky, se na nový ročník již velmi těší: "V loňském roce jsme začali velmi dobře, ale zhruba od poloviny sezóny se nám lepila smůla na paty. Problémy jsme měli technického rázu, ale i přesto se mi podařilo posunout v hodnocení jezdců. Pro letošní rok si kladu vysoké cíle a doufám, že mě smůla opustí a medailové pozice neuniknou. Jsem také rád, že stejně jako vloni, se i v letošní sezóně pojede na domácím brněnském okruhu, kde byla po portugalském Portu - druhá nejvyšší návštěvnost."


ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Vernisáž výstavy fotek Návraty Honzy Martofa, foto MotorJournal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose