www.car.cz
 

Nejdéle odolávaly Vršeckému paradoxně nejoblíbenější okruhy – Nogaro a Jarama
     30.1.2010 22:54 - tisková zpráva


Nejvíce zahřála Jarama!

Vedle obhajoby mistrovského titulu se Davidovi Vršeckému loni podařil další mistrovský kousek v podobě zkompletování sbírky pohárů za vítězství v jednotlivých závodech.
David Vršecký je tak od října 2009 jediným jezdcem současného startovního pole,
jemuž se podařilo vyhrát pohárových závod na všech okruzích, na kterých se konají závody mistrovství starého kontinentu tahačů. Nejdéle odolávaly Davidovi paradoxně okruhy, které on sám řadil mezi své nejoblíbenější – Nogaro a Jarama.

"Několikrát se mě novináři ptali, proč do kolonky oblíbené okruhy píšu Nogaro a Jaramu, když jsem na žádném z nich nevyhrál," řekl David s tím, že nejvíce ho těší triumf v Jaramě. "Přes 100 000 lidí se přišlo podívat na to, jak Antonio konečné získá titul a nějak to nedopadlo. Vítězství si cením hned ze tří důvodů. Vyhrál jsem poprvé v Jaramě, obhájil titul a hlavně jsem se vůbec nenadřel."

Nejblíže zopakování Davidova výsledku je v letošní sezóně Antonio Albacete. Mistrovi Evropy z let 2005-2006 chybí pouze vítězství na Nürburgringu. Tedy na okruhu, na kterém se David radoval v roce 2003 ze svého vůbec prvního pohárového triumfu. "Antoniovi vítězství přeji. Nachází se v situaci velmi úspěšného tenisty, kterému ale stále uniká vítězství ve Wimbledonu."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Vyhlášení Zlatého volantu 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose