www.car.cz
 

Motocyklový tým MS Racing poodkryl plány pro letošní sezónu
     11.2.2010 22:58 - tisková zpráva


MS Racing tak po dlouholeté spolupráci s Hondou mění značku na Aprilii

MS Racing letos na Aprilii

Při včerejší tiskové konferenci v sídle českého zastoupení motocyklů Aprilia poodkryl plány pro letošní sezónu českobudějovický motocyklový tým MS Racing. Majitel týmu Martin Smrž představil zbrusu nový závodní speciál Aprilia RSV4 Factory, se kterým tým nastoupí do desetidílného světového poháru Superstocků 1000. MS Racing tak po dlouholeté spolupráci s Hondou mění značku. Důvodem této změny byla možnost přímé spolupráce s továrnou Aprilia.

Jezdecké obsazení týmu se oproti předchozímu roku ztenčí na dva piloty. Loňského sedmého jezdce celkového pořadí šampionátu Ondru Ježka doplní v letošní sezóně nováček týmu Michal Salač. První testy plánuje tým na začátek března ve Španělsku. Úvodní závod se koná poslední březnový víkend v portugalském Portimau.

Domácí fanoušci mohou MS Racing tým a jeho jezdce vidět na Masarykově okruhu 16. května při Memoriálu Františka Šťastného a především při červencovém mistrovství světa Superbiků.

Ondřej Ježek: „Po sedmém místě v loňské premiérové sezóně bych chtěl letos výrazněji promluvit do boje o nejvyšší příčky a vybojovat více pódiových umístění. Jsem rád, že se tým rozhodl spolupracovat s Aprilií. Víme, že v předsezónních testech nás čeká hodně práce s novou technikou. Věřím však , že vše zvládneme a slušný výsledek se již dostaví v úvodních závodech sezóny na Pyrenejském poloostrově , v Portimau a Valencii.“

PR


 
 
Fotogalerie:   Motoskijoring v zasněženém Šternberku objektivem Tondy a Pavla Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose