www.car.cz
 

Trucker David Vršecký ve Švédsku fandí Kimi Räikkönenovi
     12.2.2010 21:59 - tisková zpráva


Chce to čas!
Včera byl ve Švédsku zahájen další ročník mistrovství světa v rallye. Vedle mnohonásobného mistra světa Löeba přitahuje největší pozornost exmistr světa závodů F1 Kimi Räikkönen!

Není se čemu divit, jedná se vůbec o historicky první přestup z monopostu F1 do plechového auta kategorie WRC! "Pokud by někdo přišel s takovou nabídkou za mnou, samozřejmě bych to akceptoval. I když je mi jasné, že zpočátku by to nebyla žádná sláva," říká dvojnásobný mistr Evropy v závodech tahačů David Vršecký a zároveň tak naznačil svůj názor na Kimiho šance v letošní sezóně.

"V minulosti nesčetněkrát prokázal, že je velkým jezdcem, který ví, kde je plyn, brzda a spojka. Kromě toho má, jako snad každý Fin, pro rallye tu nejlepší genetickou výbavu. Každopádně bude potřebovat čas. Pakliže se aklimatizuje hodně rychle, mohl by se na konci sezóny vejít do první desítky,"odhaduje David Icemanovy šance. Jeho přestup jednoznačně schvaluje. "Je to borec. Než, aby se trápil se špatným autem, raději odejde. Navíc se jedná o skvělý marketingový tah. Držím mu palce."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo 2010 a Martin Rada s Alfou objektivem Mirka Knedly jun a sen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose