www.car.cz
 

Trojrozměrné animace olympijského šampionátu v ledním hokeji a Škoda
     15.2.2010 13:10 - tisková zpráva


15. února, 2010
ŠKODA AUTO PŘINÁŠÍ UNIKÁTNÍ 3D VIZUALIZACE HOKEJOVÝCH GÓLŮ OLYMPIJSKOHO TURNAJE VE VANCOUVERU.

Jaromír Jágr, Sydney Crosby, Alexandr Ovečkin a řada dalších es olympijského hokejového turnaje mají v příštích dnech šanci přestoupit do digitální dimenze. Trojrozměrné animace olympijského šampionátu v ledním hokeji budou věrně kopírovat zajímavé momenty všech utkání. Aktualizovanou galerii jednotlivých videozáznamů je možné shlédnout po celou dobu hokejového turnaje (17. - 28. 2. 2010) na předních sportovně-zpravodajských serverech v ČR nebo na internetových stránkách společnosti Škoda Auto (www.skoda-auto.cz).

Výsledné 3D animace vzniknou převodem reálného audiovizuálního záznamu zápasu, na podobném principu, jako sportovní simulátory ledního hokeje, známé z herních konzolí. K dispozici budou již dvě hodiny po skončení konkrétního zápasu bez ohledu na časový posun. Uživatel v prostředí internetu může pomocí ovládacích prvků sledovat herní momenty v různých rychlostech a z pohledu několika různě umístěných kamer (statických i dynamických). Velmi sugestivní je možnost přehrání situace z pohledu jakéhokoliv vybraného hráče na hřišti.

„Nová aplikace jde ruku v ruce s digitálními trendy dnešní doby, fanouškům hokeje nabízí nepřeberné množství výhod a v případě olympijského turnaje ve Vancouveru také řeší dilema nočního ponocování – ve 3D aplikaci si můžete rozhodující momenty zápasů přehrávat kdykoliv. Značka Škoda je dlouholetým klíčovým partnerem světového hokeje a rovněž Českého olympijského týmu – díky této špičkové technologii nyní přinášíme olympijský hokej všem fanouškům v nové podobě,“ říká Jan Hurt, vedoucí prodeje značky Škoda pro střední Evropu.

Ke spuštění olympijských animací stačí jakýkoliv internetový prohlížeč plus aktuální verze doplňku ShockWave, který je volně ke stažení na internetu. Trojrozměrná videa lze spustit na běžném PC/MAC.

Animace všech zápasů budou promítány i na šesti velkoplošných obrazovkách v Praze, vždy v každou celou hodinu během ZOH: (Palladium Praha – Nám. Republiky, Nákupní centrum Flora – Vinohrady, Makro – Černý Most, Tesco Praha – Národní třída, Europark Štěrboholy, Tesco Zličín).


Vítězslav Pelc, Podniková komunikace 
Jana Skočdopolová, Podniková komunikace

 

OH: PR


 
 
Fotogalerie:   Motoskijoring v Horním Městě pohledem Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose