www.car.cz
 

Druhý únorový TV MOTORMIX: Stopa, kolečka i pozvánka na legendy
     19.2.2010 23:09 - Pavel Jelínek


Televizní půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu čtvrtý díl roku 2010. Je tradičně ke stažení a zhlédnutí i na internetu - navíc podstatně snadněji, než doposud.
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat…
 
„Hned na úvod pořadu přinášíme informaci o chystaném pokusu o překonání světového rekordu týmu Buggyra a mistra Evropy Davida Vršeckého, k němuž by mělo dojít ještě před začátkem truckerské sezóny. Stopa Valašské zimy byla letos sněhová a vydařila se. Letošní šampionát v rallye bude zřejmě ještě kvalitnější, než dosud, když Jaromír Tarabus přestupuje do Fiesty S 2000 a Pavel Valoušek do tovární Fabie S 2000. A právě „Valda“ prozradí o svém přestupu více v našem aktuálním rozhovoru. Již za několik týdnů pak zahajuje veletrh Motosalon v Brně, který doplní freestylové závody. Součástí veletrhu bude také expozice k Dakaru a chystá se také premiérový veletrh veteránů, nazvaný Classic Show, jenž bude součástí červnových veletrhů Autosalon a Autotec. Fandy pozveme prostřednictvím krásných záběrů ze San Marína i na premiérový závod legendárních závodních aut – Tuscan rallye, který se měl jet v březnu, ale nakonec byl přesunut na závěr května. Na závěr se do třetice vrátíme do Prahy na tečku za loňskou sezónou, kterou udělala takzvaná kolečka….,“ upřesňuje obsah šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.
 
„Na internetu je kromě nejnovějšího dílu k vidění také ten předchozí, v němž jsme se vrátíli na tradiční Mikulášský rallyesprint, na lednovou Autoslide Pardubice i s rozhovory s Markem Rybníčkem a Davidem Komárkem a nechyběli jsme ani na testu Martina Prokopa, českého juniorského mistra světa, jenž pojede letos s horkou novinkou, novým Fordem Fiestou S 2000. Ve špičkovém šampionátu FIA GT1 se zase letos objeví také český jezdec Tomáš Enge, zatímco jeho týmový kolega Jan Charouz se stal testovacím a druhým náhradním jezdcem formule1 stáje Renault F1. V autokrosovém areálu v Humpolci se již dvakrát konalo „Humpolecké klouzání“ pro veřejnost a zdejší pořadatelé již mají jasno o nadcházející sezóně. Na závěr nabízíme věhlasné Rallye Monte Carlo, kde závodilo i několik českých posádek a s vyjímkou jediné všechny soutěž úspěšně dokončily. Slušně si vedly i všechny české Fabie S2000, které všechny skončily v první devítce,“ upřesňuje dále Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd. Uvedené stránky jsou nyní ve výstavbě, ale snad se brzy podaří dokončit je kompletně.
 
„Doplnit mohu ještě předpokládaný obsah připravovaného příštího vysílání. Přineseme několik rozhovorů s okruhovými závodníky a také s vrchaři, kteří přestupují do silných vozů F 3000. Připraveny máme ještě další rozhovory k Rallye Monte Carlo a natáčeli jsme rovněž na motokárovém setkání závodníků v Litomyšli a ohlédneme se ještě za Dakarem. A nejen to,“ dodává Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
Faraon video www.faraonvideo.cz  a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Piechaczek
Jan Pustějovský
Karel Kolečko
Vítězslav Klígl
Aleš Svoboda
Michal Nedbal
Lubomír Jílek
Tomáš Otřísal
Archiv týmů
 
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
Vladimír Rožánek
Zbyněk Háder
Karel Kubeš
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 únor 02
V Brně  19. února 2010
 

 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2010 objektivem Pavla Pustějovského podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose