www.car.cz
 

Jízdy veřejnosti na Masarykově okruhu v Brně - prodej zahájen
     26.2.2010 20:20 - tisková zpráva


Prodej jízd veřejnosti a motoškoly zahájen 1.3.2010

Brno – Automotodrom Brno, a.s. upozorňuje všechny motocyklové nadšence, že od 1.3.2010 je zahájen on-line prodej jízd veřejnosti na měsíc duben a kurzy motoškoly!

Automotodrom Brno, a.s. zahajuje 1.3.2010 prodej jízd veřejnosti a kurzů motoškoly.

Jízdy veřejnosti jsou určeny pro všechny příznivce automobilů a motocyklů, kteří si chtějí vyzkoušet své jezdecké schopnosti nebo zažít pocit profesionálů, kteří na Masarykově okruhu bojují o vítězství. Nyní jsou v prodeji jízdy na měsíc duben.

V prodeji jsou také kurzy jízdy na motocyklu – motoškoly. Jedná se o kurz jízdy na motocyklu, kde se účastníci dozvědí vše podstatné o správném a bezpečném ovládání motocyklu i o rychlé jízdě. Tři velmi zkušení instruktoři seznámí účastníky se záludnostmi jednostopých vozidel, vysvětlí jim správný způsob průjezdu zatáčkou a naučí je nalézt optimální stopu při jízdě nejenom na okruhu, ale velký důraz je kladen i na chování v běžném provozu.

Škola je určena všem kategoriím výkonnosti, a to jak mírně pokročilým a pokročilým majitelům silničních motocyklů, tak i naprostým začátečníkům, kteří se chtějí seznámit s bezpečnou technikou jízdy na závodní dráze Automotodromu Brno a chtějí si osvojit pravidla chování v běžném silničním provozu.

Kalendář jízd veřejnosti, motoškoly a přihlášky na motoškolu naleznete na internetovém odkaze www.brno-circuit.com.  




PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   CRASH - RETRO : Ladislav Junek Dymokury 1991 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose