www.car.cz
 

Letošní tratě Českého Krumlova obhlíželi zástupci jezdců
     1.3.2010 12:28 - tisková zpráva


V minulém týdnu navštívili Český Krumlov a připravené tratě zástupci Asociace jezdců rally

Tratě rychlostních zkoušek navštívili zástupci Asociace jezdů rally
V minulém týdnu navštívili Český Krumlov zástupci Asociace jezdců rally, aby s ředitelem 38. Rallye Český Krumlov Jindřichem Kuncem a vedoucím trati Michalem Mikešem projeli úseky připravovaných rychlostních zkoušek. Za asociaci se zúčastnili Josef Peták a Alena Benešová.

Schéma soutěže a tratě rychlostních zkoušek se až na malé odchylky neliší od toho loňského, který se setkal s kladným hodnocením jezdců i pozorovatelů. Zástupci AJR přednesli několik drobných postřehů z minulého ročníku, které organizátoři budou při stavbě trati brát v úvahu. Naopak ředitel soutěže zástupcům AJR slíbil, že opatření které povedou k zajištění bezpečnosti soutěžících a diváků budou na minimálně stejné úrovni, jako v loňském roce.

Přestože se přijatá bezpečnostní opatření nesetkala u některých diváků s kladným ohlasem, organizátoři z nich při stavbě diváckých míst, zakázaných úseků pro diváky a nakonec i při stavbě celé trati 38. Rallye Český Krumlov, nesleví.

 
                                                                                                                                                                                                                 Dalibor Benych

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Winter trial 2010 na rakouském Nordringu miniobjektivem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose