www.car.cz
 

Na Motosalonu Brno příští týden ožije legendární VELOREX
     5.3.2010 22:09 - tisková zpráva


Světová premiéra se blíží . Na Motosalonu Brno ožije legendární  VELOREX

Světová premiéra se blíží

MOTOSCOOT a.s., na svém stánku č. 046, představuje SVĚTOVOU PREMIÉRU, kde oživil "starou a známou legendu" VELOREX.

Tento náš, všem notoricky povědomý stroj, byl oživen jako daleko silnější, rychlejší a hlavně celokapotovaný. Na trh bude uveden pod novým názvem VELOR-X-TRIKE.
Oba dva stroje, jak původní Velorex, tak i nový Velor-X-Trike, jsou vyrobeny pouze a jen českými lidmi, se stejným nadšením a nasazením jako v r. 1950, tak i dnes v r. 2010.

Nový Velor-x-Trike bude spíš luxusním strojem pro náročné a z toho důvodu je dobré věnovat mu pozornost, jelikož není mnoho ryze českých a původních výrobků, které by nám případně mohl závidět i okolní svět.

Přijďte na stánek č. 046, kde bude ve středu 10.3.2010 ve 12,00 hodin slavnostně odhalen Velor-x-Trike, za přítomnosti obou tvůrců českých "tříkolek" (původní Velorex: p. Mojmír STRÁNSKÝ a nový Velor-x-Trike p. Ing. Pavel BRÍDA).

...spoluvystavovatel na stánku č. 046 je LONCIN.
LONCIN je největší čínský výrobce jednostopých vozidel a bude zde bude prezentovat celou modelovou řadu 2010 včetně 5-ti absolutních NOVINEK. LONCIN je špičkovým výrobcem který dodává motory pro světové značky jako BMW, Derbi, Rieju, Beta, CCM a další.

LONCIN se jako první čínský výrobce účastnil v letech 2008-2009 světového seriálu MOTOGP 125 za jehož řidítky jezdil i český vítěz RedBull rockie cupu Jakub KORNFEIL.


BVV

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   AMATER RALLYE Cup 7.závod Milovice 27.02.2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose