www.car.cz
 

Michal Matějovský s Alexejem Dudukalem ve Valencii na stupních vítězů
     15.3.2010 10:18 - tisková zpráva


Matějovský s Dudukalem na stupních vítězů

Michal Matějovský z týmu SUNRED - BRT odletěl ve čtvrtek 11. března odletěl do Valencie, kde společně s Alexejem Dudukalem (tým SUNRED) startovali s vozem SEAT León (v úpravě pro pro SEAT León Eurocup 2010) ve vytrvalostním závodě pohárového závodu Copa Espaňa de Resistencia. Tento seriál se v roce 2010 skládá ze šesti pohárových víkendů a jede se na okruzích ve Valencii, Jarama, Albacete, Alcaniz, Navarra a Montmelo.

"Využili jsme možnosti startu v prvním závodním víkendu španělského poháru Copa Espaňa de Resistencia. Je to skvělý trénink, několik měsíců jsem neseděl za volantem závodního SEATu León. S Alexejem se známe z minulého roku, kdy jel v konkurenčním týmu. Letos pojedeme v závodech SEAT León Eurocup za stejný tým a tak je dobře, že máme možnost si vyzkoušet jednu z tratí, na které budeme v Eurocupu letos závodit.", řekl před odletem do Španělska Michal Matějovský.

O víkendu, v silné konkurenci španělských jezdců, se ale oba jezdci neztratili a ve Valencii podali vynikající výkon. Závodu se zúčastnilo celkem 24 posádek. Michal i Alexej zajeli každý ve svém měřeném tréninku 3. nejlepší čas. V prvním závodě startoval jako první Alexej a při střídání předával Michalovi vůz na 5. místě. Michal nakonec dovezl vůz do cíle na 2. místě.

Ve druhém závodě startoval jako první Michal. Při střídání předával vůz na 3. místě a Alexej dovezl vůz do cíle na 5. místě. "Do druhého závodu jsme startovali s hendikepem, tak nás to trošku zpomalilo. S výsledkem jsem ale samozřejmě velmi spokojen. Spolupráce s Alexejem i týmem byla skvělá.", řekl po závodě spokojený Michal Matějovský.

ČSMS

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Michal Matějovský ve Valencii na stupních vítězů, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose