www.car.cz
 

Cestovní kancelář Automotodromu Brno nabídne také MotoGP a F1
     17.3.2010 13:13 - tisková zpráva


Cestovní kancelář Automotodromu Brno se rozjíždí

Společnost Automotodrom Brno, a.s. připravila na letošní sezonu pro své fanoušky novinku – služby své vlastní cestovní kanceláře s názvem AGAIN Travel. Rádi bychom všem návštěvníkům a týmům zjednodušili jejich cestu za motoristickým sportem na Masarykův okruh.

Naše CK má uzavřeny smlouvy o spolupráci s nejprestižnějšími brněnskými hotely, ale stejně tak vám nabídneme ubytovací služby ve velmi kvalitních hotelích, které nejsou mezi širokou veřejností tak známy. S jejich úrovní však budete určitě spokojeni.

Abychom ještě více přiblížili prostředí Automotodromu Brno široké veřejnosti, připravila CK možnost exkurzí na Masarykově okruhu. Tato služba je směřována jednak pro školy jako výletní cíl, dále pak pro skupiny fanoušků a motoristický nadšenců.


Pokud budete trávit v Brně více dnů, můžeme vám nabídnout exkurzi v pivovaru Starobrno s následnou degustací a pohoštěním v Pivovarské restauraci. Milovníky vína zavezeme do vyhlášených vinných sklepů jižní Moravy.

Kromě výše uvedených služeb vám pomůžeme se zajištěním dopravy. A to buď z letiště nebo hotelu na Masarykův okruh, nebo na výlet do okolí Brna. Osobní automobily pro 4 až 8 osob s řidičem jsou připraveny zavést vás do požadovaného místa. Pro skupiny jsme schopni zajistit kvalitní autobusy od renomovaných autodopravců. Budete-li potřebovat , zprostředkujeme vám pronájem vozu u autopůjčovny Hertz.


Na příští sezonu chystá naše CK zájezdy do zahraničí na podniky seriálu MotoGP a podniky F1 a další zajímavé akce. Naším cílem je, aby naši spokojení zákazníci využívali služeb CK Again Travel znovu a znovu…a aby naše heslo Again Travel by Brno circuit bylo beze zbytku naplněno!!

více ZDE

http://www.automotodrombrno.cz/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Dan Želinský úspěšný s Ferrari 430 GT týmu Menx, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose