www.car.cz
 

Roman Kresta letos obhajuje s vozem Peugeot 207 S2000
     18.3.2010 14:39 - tisková zpráva


Mogul Racing Team se představil před sezónou 2010

Sezóna Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally 2010 se blíží ke svému úvodnímu podniku, kterým bude ve dnech 26. - 27. března Sheron Valašská rally. V rámci příprav na sezónu se část účastníků MMČR a MČR prezentuje o tomto víkendu v Otrokovicích na prvním ročníku Expo Czech Rally.

Jedním z účastníků akce je Mogul Racing Team, jehož posádka Roman Kresta - Petr Gross vstoupí do letošní sezóny v pozici obhájců titulů Mezinárodních mistrů ČR v rally z posledních dvou sezón. Mogul Racing Team v rámci Expo Czech Rally představil nejen své servisní zázemí, ale zejména partnery týmu a nový design pro letošní soutěžní sezónu.

Generálním partnerem týmu je stejně jako v uplynulých sezónách společnost Paramo, a.s. respektive její obchodní značka MOGUL. "S Romanem Krestou a Petrem Grossem spolupracujeme již čtvrtým rokem," říká Jaromír Kouřil, obchodní ředitel Paramo a.s. "Oleje Mogul jsou jedničkou na českém trhu a naše společnost chce spolupracovat s nejlepšími ve všech odvětvích. Jedničkou mezi jezdci rally je Roman Kresta. Do letošního ročníku jdeme s Romanem a Petrem se stejným cílem - obhajobou titulu Mezinárodních mistrů ČR."

Hlavními partnery týmu se staly společnosti APEX Trading a.s. a PSG, a.s. Společnost APEX Trading a.s. je novým partnerem Mogul Racing Teamu. "V rallysportu se pohybuji dlouhá léta," uvádí Petr Zámečník, předseda představenstva APEX Trading a.s. "Naše společnost díky svým obchodním úspěchům dlouhodobě podporuje sportovní a charitativní projekty. V motoristickém sportu jsme několik sezón spolupracovali například s Janem Kopeckým. Letos jsme se rozhodli pomoci Romanovi v cestě za obhajobou mistrovského titulu. Roman dlouhodobě patří k naší soutěžácké špičce, navíc jsme z jednoho regionu, volba posádky, kterou podpoříme tak byla logická."

Na podporu PSG a.s., se může Roman Kresta spolehnout už několik let. "Stavební společnost PSG je dlouholetým partnerem Romana Kresty. Naše rozhodováni o podpoře pro tuto sezonu tak bylo poměrně rychlé a jednoduché. Věříme, že se nám opět podaří získat mistrovsky titul a přispět k další propagaci rallysportu. PSG sport, zejména ten z domovského regionu cíleně podporuje, což dokládá také sponzorství dalších jezdců nebo generální partnerství v extraligovém hokejovém klubu PSG Zlín," uvedl Patrik Kamas, ředitel public relations PSG.

"V letošní sezóně se zúčastníme kompletního sedmidílného seriálu MMČR. Stejně jako v roce 2009 pojedeme s vozem Peugeot 207 S2000," řekl na setkání s partnery týmu a zástupci médií krátce po odhalení nového designu vozu Roman Kresta. "Čeká nás náročný boj o obhajobu mistrovského titulu. Přes zimní přestávku se nám podařilo získat pro letošní sezónu podporu Peugeot Sport, díky níž budeme moci využít nejnovějších technických poznatků a nastavení vozu."

"Rádi bychom poděkovali všem partnerům, kteří se rozhodli podpořit nás v nadcházející sezóně. Budeme se snažit jim jejich důvěru a podporu oplatit maximálními možnými výsledky," uzavřel představení Mogul Racing Teamu Roman Kresta.

 

PR

www.roman-kresta.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Roman Kresta na Expo odhalil nový design vozu , foto M. Knedla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose