www.car.cz
 

Automobilka Honda uvedla na trh novou výbavu GT pro Civic 5D
     10.4.2010 23:00 - tisková zpráva


Honda rozšířila počet výbavových stupňů u modelu Civic 5D o sportovní edici GT

Honda uvedla na trh novou výbavu GT pro Civic 5D


Honda rozšířila počet výbavových stupňů u svého úspěšného modelu Civic 5D o sportovní edici GT. Výbava GT vychází z výbavy Sport s motorem 1.8 i-VTEC a obsahuje několik designových prvků, které podtrhují sportovní rysy vozidla.

Výbava GT obsahuje přední masku chladiče s voštinovou mřížkou, spodní části nárazníků a lemy kol jsou lakovány v barvě vozu. 17ti palcová litá kola, kliky dveří, víko nádrže a další doplňky v interiéru jsou v barvě tmavého chromu. Hlavní novinkou v interiéru jsou nové potahy sedadel s kombinací kůže a textilu.

Výbava GT je k dispozici ve čtyřech barevných provedeních: metalické Alabaster Silver, dvou perleťových Crystal Black a Deep Sapphire Blue a klasické červené Milano Red.
Základní cena výbavy GT je 489 000 Kč. V rámci akční nabídky platné od 29.3. do 30.6.2010 jí lze pořídit za cenu 469 000 Kč, která je stejná jako u výbavy Sport.

Aleš Indra, PR
Honda Česká republika spol. s r.o.

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2010 objektivem Pavla Douši podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose