www.car.cz
 

Tomáš Mičánek oslavil osmnáctiny tréninkem na domácím okruhu
     12.4.2010 17:22 - tisková zpráva


Tomáš Mičánek oslavil osmnáctiny tréninkem

Tvrdým tréninkem na trati Masarykova okruhu oslavil své nedělní osmnácté narozeniny nejmladší z rodu Mičánků Tomáš, který se už od konce minulé sezony pilně připravuje na letošní domácí šampionát a také na starty v německém seriálu Porsche Super Sport Cup. V obou seriálech bude startovat v týmu svého otce a pětadvacetinásobného mistra republiky Jiřího Mičánka za volantem vozu Porsche 997 RSR.

Samozřejmě doma při rodinné oslavě došlo i na symbolický dort. Tomáš už ale všechny myšlenky směřuje k ostrému vstupu do letošní sezony, kterým bude za necelé dva týdny 24. a 25. dubna Jarní cena Brna.

"Připravujeme se s celým týmem od konce loňského roku. Nejen na Masarykově okruhu, ale také na okruzích v Německu a na Slovakia ringu. Tomáš udělal za tu dobu obrovský výkonnostní skok a výrazně si zlepšil na všech okruzích svá osobní maxima," uvedl Jiří Mičánek senior.

Momentálně šéf týmu řeší hlavním problém, kterým je nový motor do ostrého vozu Porsche RSR. "Čekáme na něj z tovární výroby. Měli bychom si jej vyzvednout v tomto týdnu. Je to už na poslední chvíli, takže vládne v týmu trochu nervozita. Čeká nás totiž ještě před zahájením sezony spousta práce," tvrdí Mičánek senior, který by si chtěl v závěru letošní sezony při Epilogu splnit svůj sen a nastoupit ve vytrvalostní šestihodinovce v týmu společně se svými oběma syny 23letým Jiřím a 18letým Tomášem.



Jiří Pošvář

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mičánek Motorsport - jarní nahlédnutí do dílny objektivem V. Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose