www.car.cz
 

V Jarním Brně o víkendu také historici a opět bez vstupného!
     22.4.2010 00:21 - tisková zpráva


Starý dobrý exmistr Evropy Příjemným protipólem adrenalinové hektiky současných závodních vozů budou při Jarní ceně Masarykova okruhu souboje historických cestovních a formulových vozů.

Pod taktovkou rakouských organizátorů se bude závodit o body seriálů Histo Cup, Formula Historic a Young Timer. Letmý pohled do startovní listiny s vozy BMW, Alfa Romeo, Ford Escort, Opel Kadett, Porsche, Plymouth, Chevrolet Corvette, Dodge Challenger, Pontiac Trans Am, Mercedes, Brabham, Ralt či Argo vyvolává nostalgii pamětníků a zároveň zvědavost mladé generace.

Ani v případě historických vozů nebudou chybět slavná jména. Mezi přihlášenými totiţ figurují v Brně velice populární rakouský čtyřnásobný exmistr Evropy cestovních vozů Dieter Quester a Němec Altfrid Heger, v osmdesátých letech minulého století úspěšný jezdec DTM a posléze i formule 3000.

Bez vstupného Tradici bezplatných návštěv závodů mezinárodního mistrovství České republiky uchová pořádající akciová společnost Automotodrom Brno i o tomto víkendu. Návštěvníci Jarní ceny Masarykova okruhu budou mít bezplatný přístup na krytou tribunu u startovní rovinky a na Stadion (přírodní tribunu C).

Lístek zaplatí pouze zájemci o vstup do paddocku za boxy. Dění na závodní dráze přiblíţí divákům na hlavní tribuně velkoplošná obrazovka.

PR www.automotodrombrno.cz

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Něco z historie - závod do vrchu Vyskeř 1980 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose