www.car.cz
 

Před jarním Brnem. Hladík s Cliem i Hajdůšci s Tatrou připraveni
     22.4.2010 10:22 - Pavel Jelínek


Na víkendovou Jarní cenu Masarykova okruhu v Brně se pilně připravují také týmy Vladimíra Hladíka a Stanislava Hajdůška. První jezdí s malým Renaultem Clio, druhý naopak s velkou Tatrou Eccora.

"MČR pojedeme s Cliem určitě spolu se Zdeňkem Dudou (do 2000 ccm) a pokud možno na titul. Od druhého závodu bude k dispozici i silnější motor do Clia, tak uvidíme. Auto je po zimě lehčí , celé zrevidované a kapku rychlejší," říká Hladík. Navíc pak pojede i šampionát FIA GT4 s Astonem Martin, podobně, jako v loňském roce. A možná  připraví i nějaké překvapení...

Poměrně tradičně má finanční  problém posádka bratrů Hajdůškových, kteří šampionát   zpestřují o pěknou a krásně znějící Ecorru. "Peníze budou stačit pouze na jeden závod, zatím. Budu shánět dál, ale doba je zlá... Máme upravené sání a chlazení oleje, vše ostatní je stejné, jako  při Epilogu. Nicméně motor je po repasi a vypadá dobře, uvidíme jak se to bude vyvíjet. Byli jsme s Tatrou 603 B5 opět na testech v Anglii a opět na podzim bychom měli vyrazit do Goodwoodu. Připravujeme ejektorový motor s chlazením, což bude v Anglii asi bomba, uvidíme jak to bude fungovat," nastínil Standa Hajdůšek.

Jarní Brno odstartuje sezónu již o nadcházejícím víkendu. Podrobnosti přinášíme v  dalších článcích na našich stránkách.

 


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Masarykova okruhu 2009 objektivem Jana Holuba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose