www.car.cz
 

Ani Audi DTM na Jarním Brně 2010 chybět nebudou
     22.4.2010 23:48 - tisková zpráva


JSME NA MÍSTĚ V PLNÉM NASAZENÍ

Brno, 22.4.2010

Jarní cenou Masarykova okruhu 2010 tradičně startuje okruhová sezóna a nastupují do ní opět vozy Bohemia Racing Teamu se svými piloty, kteří se vesměs těší po dlouhé zimní pauze na závodní trať. BRT v Brně před úvodním podnikem hodlá především doladit formu techniky a jezdců. Hlavní soustředění směřuje především na kvalifikace a samotné závody Divize ve sprintu nad 2000 ccm.

Během čtvrtečního volného testování budou týmové stroje AUDI A4 DTM podrobeny závěrečným zkouškám a kromě Jána Daniše, Filipa Sládečky a Milana Maděryče se má svézt i Josef Král. Pilot, jehož hlavní letošní úkol je letos v prestižní formulové sérii GP2, se do Brna těší. Jízdu v kevlarovém speciálu si chce užít a být týmu pochopitelně užitečný i co se týče pomoci s finálním laděním podvozku.

„Nadále platí náš plán, že tříhodinovku vypouštíme a do sprintu nasadíme minimálně dva vozy. Určitě pojedou Ján Daniš a Filip Sládečka a o Milanově startu se teprve rozhodne. Bude hodně záležet na počasí a stavu trati. To je tu na jaře i na podzim vždycky ošidné. Budeme každopádně připraveni na všechno a předpokládáme, že partneři i fanoušci nám budou držet palce. Předem jim za to děkujeme,“ řekl ještě s úsměvem manažer BRT Petr Najman.


www.brt.cz



Více informací a aktuální fotografie naleznete v průběhu celé sezóny na: www.brt.cz.
Kontakt: Petr Najman, BRT a.s., tel: 603 888 863, najman@brt.cz

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   DTM 2009 na Nurburgringu a Tom Kostka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose