www.car.cz
 

Parkovné z Truckfestu půjde do městské pokladny
     tisková zpráva


HRADEC KRÁLOVÉ – Poplatek za parkování osobních automobilů během Czech Truckfestu, který se uskuteční o víkendu 11. až 12. září na letišti v Hradci Králové, půjde opravdu do pokladny města. Každé osobní vozidlo, které přijede na setkání řidičů tahačů a dodávek, tak přispěje denně do rozpočtu Hradce Králové padesáti korunami. Účastníků akce s jejich nákladními automobily se toto opatření týkat nebude. Uvádí se to v tiskovém prohlášení, které organizátoři akce vydali v reakci na vyjádření náměstka královéhradeckého primátora Aloise Tuháčka, který tuto skutečnost v médiích rozporoval. „Sami víme, že se jedná o velmi neobvyklý jev, když máme letiště pronajaté pro akci za velmi vysoký finanční obnos, ale opravdu pro organizaci akce je určen kromě sponzorských příspěvků pouze výtěžek ze vstupného,“ uvádí v prohlášení mluvčí akce Bohumil Roub.
 
Jak dodává, letos zaplatí za jednodenní vstupné dospělí 150 korun, děti pak 80. „Jen k tomu, abychom mohli předvést v Hradci Králové americké trucky ze zahraničí, musíme vydat značné prostředky. K vidění bude navíc show holandského trucku Peterbilt Petera Verhoeyena s raketovými motory, trucktrialová exhibice, vystoupení kaskadérů – Stunt riding show, předváděcí jízdy závodních tahačů a řada dalších novinek. Připraveny jsou rovněž soutěže pro diváky, řada soutěží pro děti, stejně jako tradiční sprint na 220 metrů a jízda zručnosti pro řidiče kamiónů,“ dodává mluvčí.
 
Obyvatelé Hradce Králové budou mít podle jeho informace stejně jako v předchozích třech ročnících možnost shlédnout účastníky Truckfestu během „spanilé jízdy“ na královéhradeckém městském okruhu.
 
 
Kontakty na organizátory: www.truckfest.cz
 
Josef Štefka – tel. 777 807806
Vladimír Pohl – tel. 777 200 657
 
Pro CTM, s. r. o., připravil Bohumil Roub
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose