www.car.cz
 

Brno i Násedlovice: Nabitý víkend Vladimíra Vitvera
     1.5.2010 00:07 - tisková zpráva


Brno a Násedlovice: Veleúspěšný víkend pro SVC Náchod Motorsport a Vladimíra Vitvera

Úspěšný víkend pro SVC Náchod Motorsport

První víkend, kdy nastoupili jezdci týmu SVC Náchod v plném nasazení, byl úspěšný – tak by se dalo ve zkratce shrnout vše, co se o víkendu stalo. Pojďme se ale podívat podrobně, jak jezdci reprezentovali.


Vláďa Vitver absolvoval bezproblémový víkend, díky pečlivé přípravě techniky, a podařilo se mu při celkově třetí účasti na okruhových závodech Mezinárodního Mistrovství České republiky vybojovat v kvalifikaci pole position a následně dovést WR-devítku, postavenou v dílnách SVC, do cíle stylem start-cíl na prvním místě.

Jelikož mezi páteční kvalifikací a nedělním závodem na okruhu měl team volno, padlo rozhodnutí odskočit si z okruhu na závod Mistrovství střední Evropy Liqui Moly Berg Cup, pořádaný v Násedlovicích. Zde ve své třídě E1 do dvou litrů nenašel Vladimír konkurenci a svoji třídu s přehledem vyhrál. V neděli pak již v Násedlovicích nestartoval z důvodu návratu k nedělnímu závodu JCMO v Brně.

Aleš Mlejnek se zúčastnil závodu Mistrovství střední Evropy Liqui Moly Berg Cup kde měl v sobotu vážné problémy s motorem své formule Lotus, kdy se musel mezi jízdami měnit i rozvodový řemen, přesto Aleš prokázal své mistrovství a svoji třídu vyhrál. Velké souboje se odehrávaly o absolutní umístění bez rozdílu tříd a skupin, kde z cca 90 závodníků, bylo po první jízdě celkem 6 jezdců s ambicemi na pódiové umístění. Štěstí pak přálo teamu SVC Náchod Motorsport a obsadili absolutně první místo zastoupené Alešem Mlejnkem a třetím Vlaďou Vitverem. V neděli pak za neúčasti Vladimíra obsadil Aleš Mlejnek 2. místo ve třídě i v absolutním hodnocení bez rozdílu tříd.

Velký kus práce odvedl koordinátor a hlavní mechanik SVC Náchod, Martin Černý, dále pak Lucie Vitverová, Bohdan Fišer, Václav Frýda, Radek Lux, Silva Hrudíková při zabezpečení zázemí teamu a převážení techniky mezi jednotlivými závody.

Začátek sezóny tedy pro tým velmi úspěšný a my doufáme, že nebude platit již klasické „První vyhrání z kapsy vyhání“ a přejeme jezdcům týmu minimálně stejné úspěchy i v dalších závodech. Na Aleše i Vládu čeká závod v Náměšti nad Oslavou, který se bude konat o víkendu 8. a 9. května 2010.


Zdroj SVC Náchod Motorsport

www.svcnachod.cz  
www.svcnachodmotorsport.cz  
http://www.svcnachod.cz/blog/

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Masarykova okruhu v objektivu Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose