www.car.cz
 

V Pačejově chystají také automobilový slalom
     3.5.2010 00:18 - tisková zpráva


II. FUCHS OIL CUP v automobilovém slalomu
Automotoklub Pačejov v AČR

I slalom se stává v Pačejově tradicí.


Pořadatelé z pačejovského automotoklubu si získali uznání především organizováním již 30 ročníků automobilových rally. Od roku 2006 se však v Pačejově začala psát i další tradice motoristického sportu – pořádání automobilových slalomů. V letošním roce se pojede již 5. ročník Pačejovského automobilového slalomu. Za podpory generálního sponzora – společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol.r.o., která je mezi naší motoristickou veřejností uznávána nejen jako výrobce maziv, ale i jako dlouholetý partner automobilových a motocyklových soutěží, se ve dnech 15.-16. května uskuteční dvoukolo Mistrovství České republiky v automobilovém slalomu na letištích u Kadova a u Příbrami.

Novinkou letošního mistrovství je vypsání třídy slalomových speciálů. Komise slalomu FAS AČR se snaží tímto krokem rozšířit počet účastníků na jednotlivých kolech mistrovství a zatraktivnit závody v automobilovém slalomu pro diváky.

Pačejovští však připravují slalomové jízdy především pro nejširší motoristickou veřejnost. Kromě licencovaných jezdců se tak závodů zúčastňují hlavně amatéři z řad příchozích. Vypsán je i dámský pohár a třída juniorů od 14 let. Součástí obou kol mistrovství jsou proto i první dvě kola pošumavského poháru v automobilovém slalomu FUCHS OIL CUP 2010.

Závody pošumavského slalomu jsou ideální možností ověřit si své řidičské umění na uzavřené trati s minimální mírou rizika poškození svého vozu nebo zdraví. Na zorganizování celého pětikolového seriálu v roce 2010 se podílejí i pořadatelé z Rally Fans Katovice a „břeťovci“. Veškeré informace k jednotlivým kolům lze najít na stránkách Automotoklubu Pačejov v AČR www.rallyagropa.cz nebo na oficiálních stránkách poháru www.posumavskyslalom.ic.cz .


Ing. Pavel Štípek, ředitel slalomu

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye 2010 objektivem Jana Šnábla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose