www.car.cz
 

Také "netruckoví" odborníci vyvíjí nové turbodmychadlao pro Buggyru
     4.5.2010 16:00 - tisková zpráva


Buggyra chystá převratné řešení!

Jak jsme informovali před časem, pracuje vývojový tým roudnického Buggyra Technology Centra na koncepci řešení výkonu nového agregátu v nižších otáčkách!
Podle šéfa týmu, do kterého byli začleněni i "netruckoví" odborníci na turbodmychadla Davida Vršeckého, bylo nalezeno řešení. Zatím ovšem pouze v teoretické rovině. "Jako obvykle jsme se pustili do něčeho převratného a revolučního.

Proto jsme přibrali ke konzultacím odborníky, kteří nejsou, na rozdíl ode mě a Robina s mechaniky zatížení truckovou minulostí, všechno berou jako technický problém, který je nutno vyřešit,"popisuje David aktuální stav věcí. "Znovu opakuji, nikdo z nás nemá v tomto směru praktické zkušenosti, podle všeho by to ale mělo fungovat."

V současné chvíli brzdí BTC poněkud opožděné dodávky náhradních dílů, před závěrečným testováním by ovšem mělo být dílo dokonáno. "Řešili jsme otázku, zdali nebudeme testovat bez veřejnosti. Nakonec jsme se rozhodli, že testování bude volně přístupné. Nemáme co schovávat. Kromě toho, do telemetrií nám nikdo nevidí," uvedl závodní inženýr a spolutvůrce nového agregátu Robin Dolejš.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   David Vršecký na druhý pokus překonal další tři světové rekordy, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose