www.car.cz
 

Pecha čeká o víkendu slovinská Saturnus Rallye
     6.5.2010 23:43 - tisková zpráva


Václava Pecha čeká o víkendu slovinská Saturnus Rallye, kde již dvakrát vyhrál

Pecha čeká start na Saturnus Rallye

Tento víkend se startuje další ročník Mistrovství střední Evropy – Saturnus Rallye ve Slovinsku, kdy start i cíl je přímo v Ljubljani.


Pech tam odjel trénovat již začátkem tohoto týdne, kdy na tento závod byl opět nominován jako státní reprezentant s evropskou prioritou. Tato nominace má svoje opodstatnění, vždyť Pech se v loňském roce stal již po sedmé absolutním mistrem východní Evropy a Saturnus Rallye již také dvakrát absolutně vyhrál.

Trať, kterou jsme do dnes stačili projet, je letos nesmírně náročná. Jsou zde i rychlostní zkoušky na šotolinovém povrchu, což v našem domácím mistrovství už pomalu ani neznáme. Ostatní asfalty na klikatých cestičkách v horách jsou tradičně klouzavé s vyblýskaným asfaltem, který při dešti nemá daleko od přilnavosti čistého ledu. Nejvíce se těším na páteční zahajovací rychlostní zkoušku, která se pojede na plochodrážním škvárovém stadionu přímo ve městě jako paralelní závod s obrovskou diváckou kulisou,“ říká V. Pech jun.

Posádka Czech National-Eurooil team startuje tradičně na vozidle Mitsubishi EVO IX., které po Rallye Šumava prošlo důkladnou repasí. Jejich konkurencí bude opět řada speciálů Super 2000 z celé Evropy. „Takže obhajoba vítězství nebude tentokrát vůbec jednoduchá,“ připomíná V. Pech jun..

 



Petr Eliáš
www.VaclavPech.cz  


Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 5.5.2010

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye 2010 objektivem Jana Šnábla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose