www.car.cz
 

První závod - první vítězství pro Tomáše Pražáka. A nyní do Francie
     7.5.2010 00:12 - tisková zpráva


Tomáš Pražák s navigátorem Ondřejem Vodičkou potvrdili, že patří mezi trucktrialovou špičku !

První závod, první vítězství !!!

Tak přesně takto odstartoval novou sezónu truck trialový klub Lom u Tachova, který zdolává karambole se svým ďábelným strojem Mercedes-Benz Unimog 416.


Tento klub v čele s řidičem Tomášem Pražákem a navigátorem Ondřejem Vodičkou potvrdil, že patří mezi špičku jak českého tak evropského truck trialu a na prvním závodě českého mistrovství skonšil na prvním místě.

Lomský klub je již poměrně delší dobu na naší scéně k vidění a minulý rok se účastnil i evropského mistrovství, kde získla celkový titul a společně s týmem Avia Future Team, ktarý skončil na celkovém druhém místě, předvedli evropským posádkám, že Češi truck trial jedit umí. (Truck Trial Klub Lom u Tachova získal ještě v roce 2008 český pohár a stal se tak mistrem České republiky v kategorii S2 pro rok 2008).

Vůz značky Mercedes-Benz Unimog 416 podstoupil přez zimní přípravu několik změn a to především „kosmetické“. Závodní speciál byl osazen novou kabinou, která byla nastříkaná červenou metalízou. Rám prodělal revizi a také dostal nový lak, výraznou žlutou barvu (touto kombinací barev je tato posádka známá již delší dobu). Celkově byl vůz seřízen na požadované nastavení a čeklalo se na první závod.

Z počátku prvního závodního dne byla posádka s číslem 214 na 4. místě, ale ke konci dne již stála na stupínku nejvyšším. Tuto pozici si udržela i v neděli a celkově tak v závodě skončila první. Z posádky spadla určítá nervózita a začala se plně připravovat na první evropský závod ve Francouzském Montalieu, kde bude obhajovat prvenství z minulého roku.

Foto zde : Tomáš Pražák pozlatil svůj start v Milovicích 2010,

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Nepřehlédněte !!! Trucktrial v Milovicích 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose