www.car.cz
 

Centrum Kopné již nebude u dostihové dráhy ve Slušovicích
     9.5.2010 22:58 - tisková zpráva


Populární Kopná přesunula centrum do Vizovic
 
V minulých sedmnácti letech jsme si zvykli, že centrum Rallysprintu Kopná najdeme ve Slušovicích. Nejpopulárnější český rallysprint změnil v letošním roce vedle nezvyklého termínu centrum soutěže, které se z dostihové dráhy ve Slušovicích přesunulo do nedalekých Vizovic. V prostorách firmy GELUR ve Vizovicích - Razově bude umístěno ředitelství soutěže, servisní parkoviště a uskuteční se zde administrativní i technická přejímka. Start a cíl soutěže proběhne v sobotu 15. května na Masarykově náměstí před radnicí ve Vizovicích.

Pořadatelům z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota se původní termín v závěru měsice května (28. – 29. května) kryl s pořádáním voleb. Proto se populární Kopná dostala do poněkud nezvyklého termínu. „V termínovém kalendáři jsme se dostali do poloviny května. Další problém vznikl s centrem soutěže a s umístěním servisní zóny. Slušovická dostihová dráha byla zablokována, nicméně vstřícností firmy Gelur jsme našli nové prostory. Do spolupráce se zapojilo i město Vizovice, čehož výsledkem je umístění startovní a cílové rampy v prostoru na vizovickém náměstí před městským úřadem,“ uvedl Josef Minařík, ředitel rallysprintu. Prezentace posádek a výdej itinerářů proběhne na osvědčeném místě v prostorách Obecního úřadu Podkopná Lhota. Soutěžní posádky se zde mohou hlásit již ve čtvrtečním podvečeru od 17 hodin a poté během pátečního dopoledne. „Vyšli jsme vstříc posádkám a itinerář si mohou vyzvednout v klidu již během čtvrtečního podvečera,“ upřesnil Minařík.

Seznamovací jízdy proběhnou v pátek 14. května od 8 do 17 hodin na jednotlivých úsecích rychlostních zkoušek s názvem Loučka, Raková, Kameňák a Kopná. Administrativní přejímka proběhne v prostorách firmy GELUR v pátek od 14:30 do 18:30 hodin. Technická přejímka se uskuteční v prostorách Scania servisu v bezprostřední blízkosti firmy GELUR od 15 do 19 hodin. Pořadatelé umístili servisní parkoviště do rozlehlých prostor autoparkoviště firmy GELUR Vizovice, servisní zóna bude otevřena v pátek úderem šestnácté hodiny odpolední. Třetí díl letošního devítidílného sprintového šampionátu odstartuje v sobotu 15. května v 9 hodin z Masarykova náměstí před Městským úřadem ve Vizovicích, první posádka se na stejném místě objeví krátce před šestnáctou hodinou. Vyhlášení výsledků a rozdílení cen IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice proběhne ve večerních hodinách v restauraci Na Rozcestí v Trnavě.  

 
Jak se dostat k firmě GELUR Vizovice, kde najdete ředitelství soutěže, technickou přejímku a servisní parkoviště? Z hlavní silnice 1. třídy č. I/ 49 (silniční tah ze Zlína) odbočíte při vjezdu do Vizovic doleva na okresní silnici do části Razov, jedete kolem firmy Rudolf Jelínek a zhruba po 300 metrech jste v cíli určení, v bezprostřední blízkosti servisu Scania a výrobce kuchyní Sykora.
 
Letošní již osmnáctý ročník nejpopulárnějšího domácího rallysprintu se vedle ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally započítává dále do K4 Poháru České republiky, Poháru mládeže a Dámského poháru v rally. Bližší informace najdete na oficiální webové stránce www.rallysprintkopna.cz a v dalších tiskových informacích.
 
 
Důležitá místa XVIII. IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice 2010:
Prezentace posádek a předání itineráře: Obecní úřad Podkopná Lhota
Ředitelství rally: GELUR Vizovice
Administrativní přejímka: GELUR Vizovice
Technická přejímka: SCANIA servis, GELUR Vizovice
Servisní parkoviště: Autoparkoviště GELUR Vizovice
Start a cíl sprintrally: Masarykovonáměstí, před Městským úřadem Vizovice
Vyhlášení výsledků, rozdílení cen: restaurace Na Rozcestí Trnava
 
 
 
Ve Vizovicích 8. května 2010                                        Roman ORDELT
                                                                                          tiskový mluvčí
                                                                               IMPROMAT Rallysprint Kopná

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Lužická rallye 2010 objektivem Jana Šnábla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose