www.car.cz
 

Druhý květnový MOTORMIX: gétéčka v Silverstone, Lavantal rallye i testy Buggyry.
     14.5.2010 00:48 - Pavel Jelínek


Půlhodinový motoristický magazín MOTORMIX nabízí od tohoto víkendu další díl. Pořad je ke stažení a zhlédnutí i na internetu. Zcela čerstvou novinkou je vysílání pořadu v rámci kabelové sítě UPC a to celostátně !!
 
Odkaz na stažení aktuálního pořadu je zde : www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout a můžete se hned po otevření hlavní stránky dívat, i když lepší je si jej během několika minut stáhnout do počítače a pak se dívat…
 
Také rakouský rallyeový šampionát již odstartoval a to vydařenou Lavantal rallye, kde jsme se zaměřili na účast českých posádek. Na závodu gétéček v anglickém Silverstone se představili také naši jezdci Martin Matzke a Tomáš Enge, který vyhrál GT1, i když nakonec byl diskvaifikován. Jihomoravské Násedlovice tradičně odstartovaly vrchařský šampionát LMBT 2010 a vracíme se ještě také krátce k Horácké rallye a k účasti partnerských posádek zde. Fanoušky zveme krásnými záběry  také na další tuzemské závody v trucktrialu a to na  květnové závody v Mohelnici a také na stále ještě květnový rallyetrucktrial v Prunéřově. Zmíníme také, že účastnice soutěže Ženy pro Dakar zápolily v Senici na Slovensku a blíží se finále jejich soutěže. Jarní cena Masarykova okruhu pak odstartovala novou okruhovou sezónu, kde jsme natočili i řadu rozhovorů, přičemž již brzy se v Brně pojedou další atraktivní i světové závody – nejdříve pak prestižní seriál FIA GT. A na závěr ještě největší závodní vozy a příspěvek na téma okruhové trucky - česká stáj Buggyra je připravena na novou sezónu, která zahajuje v závěru května,“ zve diváky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.
 
Za zdůraznění pak jistě stojí, že šanci vidět tento jistě velmi pestrý motoristický magazín nyní mají i další diváci a to majitelé zástrček kabelové televize UPC po celé republice. „Od minulého květnového dílu je totiž pořad vysílán také ve  vysíláni na UPC a to na speciálním kanálu B TV, což je televize, vysílající nejen zpravodajství z Brna. Motormix na UPC bude mít premiéru v pondělí a měl by být i nejméně dvě reprízy v dalších dnech. Přesné časy upřesníme na stránkách pořadu – www.tvmotormix.cz nebo je najdete v programu zmíněné televize na níže uvedených stránkách,“ dodává Pavel Jelínek.
 
A připomeňme ještěobsah předchozího pořadu, který bude ještě dva týdny k vidění na internetu. „Minulý Motormix jsme začali oficiální informací, že Dakar 2011 zůstává v Argentině a Chile. Martin Matzke odstartoval sezónu FIA GT3 na dohled medaile na německém Oscherslebenu. Ohlédli jsme se za Valašskou rallye, která přinesla drama až do poslední erzety, podobně jako neméně vydařená Horácká rallye na Vysočině i dubnová Šumava. Ve velmi náročných terénech v Milovicích odstartovala tuzemská sezóna v trucktrialu. Informujeme také o tom, že v Česku v těchto dnech vznikly hned dvě pěkné knihy o lednovém Dakaru. Tuzemský motokrosový šampionát se pak již také rozjel a to v Pacově na Vysočině. Vrcholem Motormixu pak bude pokus o světový rekord Davida Vršeckého a stáje Buggyra na německém Lausitzringu. Přes počáteční problémy s explodujícími pneumatikami v rychlostí kolem 220 km za hodinu se nakonec o tři dny později vše podařilo a stáj překonala hned tři vytrvalostně rychlostní světové rekordy. Na webu Motormixu si pak stále ještě diváci i případně čtenáři mohou s námi zasoutěžit o vstupenky na červnový Autosalon § Autotec v Brně a nově třeba také o autolékárničky,“ upřesňuje Pavel Jelínek.
 
MotorMIX je vysílán na R1 -TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima ) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech. Jedná se o nízkorozpočtový půlhodinový pořad, který má premiéru každé dva týdny. Nově je nyní ve vysílání UPC na speciálním kanálu B TV (http://www.b-tv.cz/ ) .
 
Další informace k pořadu pak najdete na doméně: www.tvmotormix.cz, kde je zároveň pořad k vidění, či stažení do počítače.Na internetu stačí kdykoliv kliknout a pořad se okamžitě a kdykoliv po několika sekundách spustí. K dispozici jsou zde vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !!Pořad je možné si případně i velmi snadno uložit do počítače a pak pustit bez cukání atd.
 
„A ještě něco. Již brzy se objeví nové znělky i meziznělky, které se snad budou divákům líbit,“ podotýká ještě s úsměvem Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.tv-vysocina.cz/ (R1 – region TV Prima)
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize )
http://www.tvlitomericka.cz ( televize Litoměřicka)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu Motormix:
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Jan Pustějovský
Jan Piechaczek
Vítězslav Klígl
Lubomír Jílek
Pavel Jelínek
Michal Nedbal
František Jůza
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Jiří Dokulil
Věra Kubešová
Veronika Šeblová
Jaroslav Mareček
František Jůza
Karel Kubeš
 
 
Střih :                             Tomáš Otřísal
Produkce, producent :  Pavel Jelínek
Režie :                             Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2010 květen 02
V Brně  12. května 2010
 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jarní Brno 2010 a lepení nálepek Motormixu, foto V.Klígl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose