www.car.cz
 

Také v Krumlově chce posádka Tarabus Trunkát bojovat o přední příčky
     19.5.2010 23:30 - tisková zpráva


Jaromír Tarabus: Do Krumlova jedeme bojovat o přední příčky

Czech Ford Rally Team a posádku Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát čeká o nadcházejícím víkendu vystoupení ve třetím podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky rally, kde se opět představí v tradičním designu hlavního partnera, společnosti Bruco Cleaning. Také v Rally Český Krumlov chce posádka Fordu Fiesta S2000, která aktuálně drží třetí místo v průběžném hodnocení MMČR rally, bojovat o přední příčky.


Ačkoli Rally Šumava a Rally Český Krumlov dělilo v kalendáři MMČR pět týdnů, Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem za sebou tak dlouhou závodní pauzu nemají. Minulý víkend startovali v Rallysprintu Kopná, v němž v těsném souboji o vítězství s Romanem Krestou přišli o vedoucí pozici v důsledku defektu v předposlední rychlostní zkoušce.

Rally Český Krumlov (21. - 22. května) patří k oblíbeným soutěžím posádky Czech Ford Rally Teamu. V loňském roce zde v konečném pořadí vybojovala třetí místo. Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem drží po dvou soutěžích MMČR rally 2010 třetí místo v průběžném hodnocení šampionátu a jejich cílem pro další podnik zůstává i nadále umístění na předních příčkách.

Jaromír Tarabus, jezdec Czech Ford Rally Teamu: „Máme za sebou Rallysprint Kopná a já hodnotím velmi pozitivně, že jsme se mohli svézt s autem i mimo náš program ve ‚velkém‘ mistrovství. Na Kopné jsme Romanovi stačili, byť on možná nejel úplně naplno, ale my jsme se snažili podat co nejlepší výkon. A v tom to bude stejné i v Rally Český Krumlov. Na startu se tu sejde velká konkurence a myslím, že od Romana Kresty, Pavla Valouška i Václava Pecha můžeme znovu očekávat souboj na ostří nože. My bychom se do něj strašně, strašně rádi zapojili a bojovali o přední příčky.

Rally Český Krumlov patří k našim oblíbeným soutěžím. Má náročné, dlouhé rychlostní zkoušky a k příjemné atmosféře rally přispívá i umístění startu a cíle v Jelení zahradě v Českém Krumlově. Loni jsme tu skončili třetí, ale na to před startem dalšího ročníku nemyslíme. Je to pro nás další soutěž a my se v ní budeme snažit podat takový výkon, abychom splnili své cíle.“

První rychlostní zkouška 38. Rally Český Krumlov 2010, třetího podniku Mezinárodního mistrovství České republiky rally, divácká superspeciálka na českobudějovickém výstavišti, startuje v pátek 21. května v 17:36 hodin v Českých Budějovicích. Odtud posádky přejedou ke slavnostnímu startu soutěže v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem. Poté už následují klasické rychlostní zkoušky, jichž pořadatelé Rally Český Krumlov připravili celkem 181 kilometrů rozdělených do dvou etap. Cíl soutěže je plánován na sobotu 22. května v 16:34 hodin v Českém Krumlově.

Veškeré informace o posádce Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát naleznete na jejích internetových stránkách www.tarabus.cz.

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2010 objektivem Tondy a Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose