www.car.cz
 

FIA GT Brně 2010: Motormix díky Matzkemu s Alpinou z první řady !!!
     24.5.2010 15:02 - Pavel Jelínek


FIA GT 2010 se vrátila do Brna. A Motormix u  toho nechybí. Jednak máme od promotéra "povolenu" 90 sekundovou reportáž, za druhé ale nálepky Motormixu   nechybí na voze tradičního partnera - Martina Matzkeho a jeho týmu.

Tedy na zeleném  BMW Alpina, které se v Brně ukázalo jako velmi a velmi rychlé. Posádce se dokonce v trénincích podařilo zajet druhý nejlepší čas v závodu FIA GT3, takze startiovala v  PRVNÍ řady a  Motormix s ní. Bohužel to  ale vůbec nevyšlo dle představ, jak ještě  upřesníme později. Posádka totiž zřejmě  zvolila nevhodné  hladké  slicky a měla obrovskou smůlu, když po startu začal pořádsný slejvák. V závěru sice  Matzke předváděl  úžasnou  stíhací jízdu,ale ztráta byla prostě  příliš velká, než  aby  se dokázal posunout na vysněnou domácí pozici.

V jednom z doprovodných závodů, které jsou  součástí  víkendu, došlo k velmi dramatické havárii "lamba"  při nájezdu na cílovou rovinku s následným požárem. Řidič přežil, ale je  ve vážném stavu v nemocnici. Foto zde a průběžně připravujeme další !!

 

Pozor, momentálně z důvodu technických problémů nelze Motormix stahovat na internetu, ale  vše  se snad velmi brzy vyřeší !!!!!!!!!!!!!!!!!

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT 2010 v Brně - páteční atmosféra miniobjektivem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose