www.car.cz
 

Lamborghini Blancpain Super Trofeo: Dramatická ohnivá havárie v Brně !!!! Video
     24.5.2010 15:11 - Pavel Jelínek


Těžká havárie v závodě Lamborghini Blancpain Super Trofeo v Brně přímo před hlavní trbunou  zdramatizovala víkendové závody na Masarykově okruhu, které  jsou předčasným  vrcholem sezóny v automobilových závodech !!

Vůz Lamborghini Gallardo posádky Fabio Babini / Giorgio Bartocci s číslem 22 zajel pole position časem 02:04.482 a startoval do sobotního závodu z první pozice. V poslední zatáčce prvního kola vyjel jezdec Giorgio Bartocci až do kačírku, ale při návratu na asfalt bylo vozidlo "nakopnuto" a v plné rychlostí  narazilo téměř čelně do betonové ochranné zdi pit line.

V téměř stejném místě mimochodem již  dříve  havarovalo vozidlo Porsche, ale v jeho  případě nedošlo k obrovskému požáru, jako  v případě  žlutého Lamba, z něhož nezbylo  téměř vůbec  nic!!!! Je naprosto neuvěřitelné, že  řidič vůbec  velmi těžkou havárii přežil. Závod  byl samozřejmě na dlouho zastaven a sobotní  závod  Lamborghini Blancpain Super Trofeo se již   nejel.

Jezdec byl vrtulníkem přepraven do nemocnice. Hasiči sice stříkali již za 14 sekund po nehodě, ale říká se, že jejich zásah měl rezervy... I když  jezdce nepochybně zachránili před uhořením.

Závod byl zrušen a nakonec byly zrušeny i  oba  další na víkend naplánované závody, které se měly jet v neděli.

Video zde !!  POZOR, drastické !!

Další video zde

Do třetice video ZDE

Foto zde, další přípravujeme

Fotoseriál Jiřího Foltýna zde

Fotoseriál sekundu po sekundě od Martina Straky ZDE

Fotoseriál  taky sekundu po sekundě od Jirky Maršíčka zde

a podobně

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   FIA GT 2010 v Brně a Lamba v pátek , foto P. Jelínek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose