www.car.cz
 

McWilliams v Brně králem střelců
     tisková zpráva


První souboj v rámci Gauloises Grand prix České republiky svedli pozvaní jezdci třídy MotoGP na střelnici v areálu Masarykova okruhu.

Měli k dispozici sportovní vzduchové pistole a střílelo se na vzdálenost deseti metrů. Každý měl k dispozici tři tréninkové rány a pět ostrých, soutěžních. V prvním duelu se střetl Američan Kenny Roberts, tovární jezdec Suzuki a Španěl Sete Gibernau z týmu Telefonika Movistar Honda. Zatímco Roberts hravě nastřílel z padesáti možných bodů třiatřicet, Španěl asi v této disciplíně není tak zdatný a úspěchem pro něho bylo, když terč vůbec zasáhl. Ještě hůř se vedlo Japonci Nakanovi. Jeho krajan Nobuatsu Aoki vyrovnal Robertsův bodový zisk a krátce se dělili o vedoucí pozici. Ale vítr z plachet jim vzal Angličan Jerremy McWilliams, tovární jezdec týmu Aprilia, který čtyřikrát trefil do černého a ve střelecké soutěži zvítězil.

 

tisk info MO


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose