www.car.cz
 

Pouhé kolo navíc a David Vršecký se v Albacete mohl radovat z druhé medaile
     8.6.2010 08:16 - tisková zpráva


K bronzu chybělo kolo...
Pouhé kolo navíc a David Vršecký by se v Albacete radoval z druhého umístění na stupních vítězů během jediného dne. I čtvrté místo v závodě s hendikepem má však svou hodnotu. Uwe Nittel si pak dojel pro další bod.


Obhájce titulu si dle vlastních slov v závodě s hendikepem skutečně zazávodil. "Když jsem v úvodu sledoval, jak se přede mě dostává silné kvarteto Albacete-Bösiger-Ostreich-Hahn, nebylo mi zrovna nejlépe po těle. Byl jsem devátý, ale závod teprve začínal," uvedl David po dojezdu. V dalším průběhu závěrečné jízdy pak předjel pět soupeřů, mezi kterými nechyběli ani Hahn s Östreichem.

"Musím se opakovat, ale na autě jsme udělali hodně velký kus práce, z čehož vyplynulo předjetí Jochena s Markusem. Když jsem se dotáhl na Janieca, bylo vidět, jak moc ho rozhodila vidina stupňů vítězů. Najednou byl ale konec závodu. Škoda."

Uwe Nittel bral bod za desáté místo a z jeho slov byla patrná spokojenost. "Když David odhadoval, že bych mohl jezdit při svém prvním startu kolem desátého místa, bral jsem to z jeho strany jako zdvořilost. Nakonec jeho odhady víceméně vyšly. Závody tahačů mají velmi vysokou úroveň. Pevně věřím, že s Buggyrou neloučím," potvrdil německý jezdec na konci závodu.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Missano 2010 a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose