www.car.cz
 

Buggyra zahájila přípravy na truckerské Nogaro! Opět dva vozy !
     10.6.2010 00:24 - tisková zpráva


Zahájeny přípravy na Nogaro!

Den po nakonec vcelku úspěšném závodním víkendu v Nogaru, již tým Buggyra International Racing System žije další podnikem, který se uskuteční za necelé dva týdny na okruhu v Nogaru.

Zatímco část mechaniků dnes zamíří s oběma závodními speciály směr Francie, druhá skupina vyrazila oproti původním předpokladům již včera do roudnického BTC. "Nic za tím nehledejte. Kluci přivezou motor, který odešel Uwe Nittelovi ve včerejším warm upu. Potřebujeme zjistit příčinu a stádium opotřebování jednotlivých dílů. Proto motor rozebereme do posledního šroubku. V Roudnici jsou k tomu přece jen příhodnější podmínky, než v logistickém skladu," vysvětlil šéf týmové logistiky Petr Marek. "Jinak všechny závody v Albacete proběhly z našeho hlediska bezkontaktně, plasty a náhradní díly, které jsme s předstihem navezli do skladů, by měly bohatě stačit."

Z toho, že do Nogara odjíždí oba speciály lze usuzovat jejich plné nogarské vytížení. Sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda zatím odmítá veškeré spekulace ohledně nasazení Uwe Nittela, případně dalšího jezdce. "Až to bude aktuální, vydáme tiskové prohlášení. V této souvislosti mohu pouze dodat, že čím více dat, tím lépe."

Honza Kalivoda spolu s Davidem Vršeckým a závodními inženýry Robinem Dolejšem a Slávkem Půrem přistanou dnes podvečer na letišti v Ruzyni. Zatímco na oba inženýry čeká analýza získaných dat, bude mistr Evropy hostem na brněnském Autotecu 2010.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Missano 2010 a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose