www.car.cz
 

ME v Trieru : Simone Faggioli opět nenechal nic náhodě
     13.6.2010 23:08 - Malý Antonín


ME do vrchu : V německém Trieru nejlépe z našich Krámský a Svoboda

 ME ZAV Trier 2010

Vrchaři se v toto období rychle přesouvají z jednoho kopce na druhý a tak se tentokrát sešli v německém Trieru na 39.ročníku tamní Großer Automobil Bergpreis von Deutschland a velmi zajímavá jezdecká konkurence se zde srovnávala s jedinou současnou veličinou Evropských kopců –
Simonem Faggiolim. Kromě stálých účastníků ME
se zde představili specialisté na místní specifickou trať z Německa, nebo blízkého Lucemburska a v podstatě jednorázově rozšířili počet bodujících.

Uspět v konečném hodnocení ME ovšem může ten, kdo boduje pravidelně a tak je pozornost upřena na pořadí známých postav tohoto ročníku. Simone Faggioli opět nenechal nic náhodě a s rekordy tratě si jen tak pohrál a každou jízdou vytvořil nový zápis do análů a s převahou zvítězil. Druhý týmový speciál Osella FA30 převzal Ital Adriano Zerla a dovezl jej na pátém místě.

Druhý celkově dojel tentokrát Fausto Bormolini a potvrdil svoji kvalitu v tomto šampionátu. Ota Krámský má 9. místo, Milan Svoboda 11. a Václav Janík 12. místo absolutně, ovšem jde o to, kdo z místních se přihlásil do klasifikace ME. Tam už má Faggioli 80 bodů, 60ku dal dohromady i po výpadku na Ecce Homo Fausto Bormolini a třetí pořadí si určitě podrží Otakar Krámský s 38 evropskými body.

Teď se po malé pauze odjedou dva závody v Trentu a Rieti a na jejich těžkých tratích je pravděpodobně jisté jen jedno – jméno vítěze.


výsledky zde


Tonda Malý

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Momenty ECCE HOMA od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose