www.car.cz
 

Mistr Evropy Vršecký zatím až čtvrtý se ztrátou na Albaceteho
     24.6.2010 10:15 - tisková zpráva


Krok za krokem!

Celkové čtvrté místo obhájce titulu a výrazná ztráta na průběžného lídra Albaceteho charakterizuje mimo jiné první třetinu letošního šampionátu. David Vršecký však přesto neztrácí víru v podstatně lepší zítřky.

Na Vršeckého optimistickém duševním rozpoložení se podepsala především pět týdnů dlouhá pauza mezi závody v Nogaru a na Nürburgringu. A poněkud paradoxně i výsledky z Francie. "Bylo mi řečeno, že co se bodového zisku týče, mám za sebou jeden z nejhorších závodních víkendů od sjednocení šampionátu do jediné třídy.

Přesto jsem z Nogara odjížděl s pocitem toho, že po nekonečném procesu ladění jsme konečně naladili něco, co funguje stejně dobře jak v prvním, tak v posledním kole. Mimochodem, málokdo reagoval na fakt, že jsem v neděli dojel z posledního místa pátý," vysvětloval David.

Až do závodu na Nürburgringu bude roudnické Buggyra Technology Centrum fungovat podle Davida Vršeckého na základě jasného časového harmonogramu. "Půjdeme krok za krokem s tím, že na konci budeme zrychlovat. Proces přípravy na Nürburgring jsme zahájili ihned po návratu aut a mechaniků z Nogara. V pondělí a úterý nás čeká testování v Mostě, který by jednak mělo potvrdit naše původní předpoklady a jednak přinést další data, na kterých budeme stavět."

 

Buggyra

Průběžné pořadí po třech závodech

1.Albacete 131 b. , 2. Hahn 120 b., Bosiger 120 b., 4. Vršecký 77 b.,

5. Ostreich 63 b., 6. Levett 52 b., 7. Lvov 50 b.,8. Lacko 41 b. , 9. Janiec 29 b., 10. Szobi 28 b.

Další závod se jede 24.-25. července na Německém okruhu Nurburgring.

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose