www.car.cz
 

Nedělní Rally Show 2010 v Hradci Králové se vydařila
     24.6.2010 11:02 - Pavel Jelínek


Rally Show 2010 se vydařila po všech stránkách

 

Ohlasy ze strany jezdců a diváků byly neuvěřitelné. Zúčastnění i návštěvníci mluvili o letošním ročníku Rally Show v superlativech a prestiž, kterou si akce za tři roky vybudovala mohou závidět mnohé soutěže. Rally Show 2010 v Hradci Králové vyšla na výbornou ve všech směrech. Optimální počasí, legendární vozy, špičkové posádky, které na cestě do Hradce Králové nezastavila ani velmi kvalitně připravená sobotní Rally Krkonoše.

 

Řada posádek do místa konání dorazila již v sobotu večer, zbytek přihlášených přijel se svými stroji v ranních nedělních hodinách. Kolem deváté hodiny si všichni přišli na své. Show začala volnými průjezdy, kde si každý soutěžící osahal trať a svůj speciál. Postupem času celá akce gradovala a během sedmihodinového maratónu, kde se střídala pestrá paleta vozů českého motorsportu, mohli fanoušci z jednoho ze dvou diváckých místech napočítat až tisíc průjezdů. Nutno podotknout, že tato exhibiční akce neustále získává na oblibě, soudě podle velkého zájmu médii a návštěvnosti. Největší českou Rally Show navštívilo letos více než šest tisíc diváků.

 

Již nyní si můžete na oficiálním webu www.rallyshow.cz prohlédnout řadu fotografií z hlavního i doprovodného programu. Sestřih bude připraven během následujících dvou týdnů.

 

Závěrem děkujeme všem, kteří přispěli ke skvělému průběhu akce a těšíme se za rok na viděnou. Pokud vyjde vše podle plánu, chystá Rally Show pro rok 2011 pro jezdce i fanoušky motorsportu úžasné překvapení.

 

Jak hodnotí letošní ročník vedoucí projektu Karel Pohner? Musím důrazně poděkovat sponzorům, týmům a jezdcům a všem, kdo se na letošním ročníku podíleli. Vše klapalo téměř bez chyb a neskrývaná spokojenost všech zúčastněných nás velmi těší.“

 

Stejně pozitivně celou akci okomentoval i Roman Kresta: Hezká neděle. V Hradci jsem byl již podruhé. Loni jsme tam startovali také s Fabií WRC a věděl jsem, že letos to bude znovu pěkná akce. Myslím, že pro diváky to bylo zajímavé zpestření víkendu a že si přišli na své. Určitě se bylo na co dívat.

 

Z organizačního hlediska probíhalo vše, jak mělo. Měli jsme možnost svézt spousty lidí a fanoušků, včetně Dominika Haška a podle mě akce svůj účel splnila dokonale,“ komentuje úřadující šampión.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye show Hradec 2010 objektivem Jirky Rohleny

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose