www.car.cz
 

Na základě vynikajících výsledků Buggyra pokračuje s Němcem Uwe Nittelem
     15.7.2010 11:38 - tisková zpráva


Nittel pokračuje!

Na základě vynikajících výsledků, především třetího místa z Nogara došlo včera k podepsání kontraktu mezi týmem Buggyra International Racing System a německým jezdcem Uwe Nittelem.
Jak potvrdil sportovní ředitel týmu Jan Kalivoda, představí se úspěšný nováček na Nürburgringu, Mostě a Jaramě. O jeho účasti na dalších závodech se jedná. "Výběr jednotlivých podniků nebyl rozhodně náhodný, sledujeme konkrétní marketingové cíle," prozradil Honza. "Zatím jsme se dokázali vždy dohodnout a věřím, že tomu tak bude i do budoucna. Jsme schopni pružně reagovat na vývoj situace."

Podle zatím nepotvrzených informací bude Nittelovo angažmá rozšířeno o další závody v případě výrazného bodového zisku na Nürburgringu. "V Albacete a Nogaru Uwe naznačil, že má šanci skončit celkově do desátého místa, což bychom považovali vzhledem k okolnostem za velký úspěch. Věřím, že se bude dále zlepšovat," dodal Jan Kalivoda.

Spokojený je i David Vršecký. "Ve dvou se to lépe táhne. Svým úspěchem v Nogaru se Uwe velmi zasloužil o zdravé nabuzení celého týmu, každá bedna je dnes pro nás hodně důležitá. Na Nürburgringu ho ale hodlám pravidelně porážet. Už teď se musí smířit s druhým místem," řekl David se smíchem.

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v Nogaru 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose