www.car.cz
 

Pavel Kundrát očekává na barumce konec vavřínů v Čechách
     tisková zpráva


V pátek odpoledne se postaví na start nejtěžší soutěže sezóny, zlínské Barum Rally, i posádka týmu Kundrát Motorsport v tradičním složení Pavel Kundrát – František Poláček.
 
Naším jediným cílem bude Barum Rally dokončit. Vzhledem k dvěma předchozím odstoupením v Českém Krumlově a na Bohemii nám tabulka průběžného pořadí mistrovství už nic jiného nedovoluje. Chtěli bychom získat co nejvíce bodů, což ale bude nesmírně složité,“ řekl Pavel Kundrát. Našeho jezdce totiž čeká ve třídě A6 nejtěžší konkurence v jeho dosavadní soutěžácké kariéře. Mezi 27 vozy přihlášenými do třídy áčkových šestnáctistovek figuruje sedmička silných aut kategorie Super 1600.
 
Na startu by se měl objevit loňský mistr Evropy Belgičan Bruno Thiry s Citroënem C2 S 1600, mistr Francie v kategorii Super 1600 Simon Jean-Joseph s Renaultem Clio S 1600, třetí muž průběžného pořadí slovenského mistrovství Pavel Valoušek se Suzuki Ignis S 1600, s totožným vozem pojede i Roman Odložilík. Citroën Saxo S 1600 přiveze další Belgičan Jean-Pierre Van De Wauwer, s Volkswagenem Polo S 1600 odstartuje Maďar Zsolt Kakuszi. Dalšími adepty na přední příčky budou Ital Marco Cavigioli a Polák Michal Kosciuszko s Opely Corsa S 1600. Mezi české jezdce, kteří se budou snažit sekundovat kvalitním zahraničním jezdcům, budou jako již tradičně patřit Michael Honda, Milan Kneifel, Petr Brynda, náš Pavel Kundrát a Jaroslav Holý, nový Citroën C2 Challenge představí Petr Vlašín.
 
Radši bych měl mezi erzetami vozit bagety a studený pití. Když přijedu do časové kontroly po cíli RZ, tak zavřu oči a až Frantovi vrátí jízdní výkaz, odjedu a pak je teprve otevřu. Nechci totiž vidět časy soupeřů,“ konstatoval posmutnělý Pavel Kundrát po přečtení startovní listiny.
 
Ze startovní rampy sjedou Kundrát s Poláčkem se startovním číslem 36 a vydají se vstříc téměř sedmi stům kilometrům trati, z nichž 283,56 km čítají rychlostní zkoušky.
 
Pavel Kacerovský
Kundrát Motorsport

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose