www.car.cz
 

David Vršecký po Nürburgringu spokojený s lepším fungováním Buggyry
     27.7.2010 11:57 - tisková zpráva


Vršecký zatím spokojený!
Jestliže David Vršecký naznačoval před prvním vrcholem sezóny na Nürburgringu výrazné zlepšení funkčnosti svého závodního speciálu, na okruhu svá předsevzetí potvrdil.

Uplynulý víkend byl na Nürburgringu ve znamení Vršeckého letošních maxim. Úřadující mistr Evropy vyhrál první závod, domu veze dvě trofeje. Na německé půdě pak vybojoval zatím největší počet bodů v této sezóně. A vzhledem k výpadku Jochena Hahna se přiblížil celkovému třetímu místu.

 "Jednoznačně jsme se někam posunuli, takže jsem celkem spokojený. Body a poháry jsou v pořádku, v této chvíli ale považuji za nejdůležitější, že víme, jak dál," potvrdil dnes v poledne David po návratu z Německa. "To, že mě v závodech s hendikepem předjel jenom Östreich ukazuje na to, že v závodě jezdíme stejné časy, jako ti nejrychlejší. Na konci dokonce podle plánu zrychlujeme. Zatím nás tlačí bota v měřených trénincích."

Právě této mimořádně důležité disciplíně se hodlá David Vršecký spolu se závodním inženýrem Robinem Dolejšem věnovat v další části šampionátu. "Problém opakovatelnosti je snad vyřešen. Teď budeme muset zapracovat na dvou rychlých kolech měřeného tréninku, která jsou rozhodující pro postavení na startovním roštu pohárového závodu," řekl David s tím, že nemalé komplikace v tomto směru přináší závod ve Smolensku, který se jede za necelé dva týdny. "V Rusku nemůžeme pochopitelně chybět. Na druhou stranu budeme moci testovat nejdříve za tři týdny. Nestěžujeme si. Pouze konstatuji fakta."

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Mohelnice 2010 objektivem Pavla Pustějovského

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose