www.car.cz
 

Do Bečova nad Teplou míří vrchaři
     28.7.2010 00:43 - tisková zpráva


Pozvánka do Bečova nad Teplou

V sobotu 31. 7. proběhne na trati Bečov nad Teplou- Krásno další závod Českého mistrovství ZAV. Jeho účastníci poprvé zavítají do malebného městečka v údolí řeky Teplé, známé hradem a zámkem s významnou památkou - relikviářem svatého Maura.

Tentokrát budou moci návštěvníci a obyvatelé sledovat i rychlé závodní automobily. Přes stovku přihlášených jezdců čeká pět kilometrů dlouhá trať s převýšením 160 metrů stočená do 19 zatáček.

Mezi přihlášenými nechybí téměř nikdo ze špiček jednotlivých tříd, na start se postaví i několik zajímavých novinek.  Diváci se mohou těšit na zatím vedoucího průběžného pořadí absolutního pořadí dle koeficientu Ondřeje Lorenze na Audi  Urquattro a jeho pronásledovatele Edu Pateru na Subaru a Jana Kvasničku na Mitsubishi Lancer. Nebude chybět ani absolutně nejrychlejší z minulého závodu Petr Mužík s výkonným Renaultem Clio.

Znalci nedávné historie našeho závodního sportu a Alfisti se mohou těšit na návrat někdejšího špičkového závodníka Jana Heřmánka, který bude startovat v kategorii historických vozů s Alfou Romeo 75. Naposledy strartoval v roce 1990 na voze Lada Samara. Zajímavostí bude i start zkušeného vrchaře Josefa Stočese na skvostu ze sbírky Jiřího Vovse, na voze Škoda 120S.

  Přejímky proběhnou na letišti Krásno již v pátek.  Tréninky začnou v sobotu v osm hodin. K závodní jízdě nastoupí první závodník v půl jedné. Druhá závodní jízda bude plynule navazovat a pořadatelé předpokládají dekorování vítězů v půl šesté.

  Pořadatelé a jezdci zvou všechny příznivce automobilových závodů, prosí je o rozumné a disciplinované chování. Divákům na místě je zdarma k dispozici časopis s informacemi k seriálu. Podrobné informace, fotogalerie, výsledky a další zajímavosti zájemci naleznou na www.edda.cz/mscrdovrchu.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Chopard GP Grobming 2010 od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose