www.car.cz
 

Uwe Nittel, nováček v barvách Buggyry, vstoupil do trucků po hlavě ....
     28.7.2010 22:47 - tisková zpráva


Díky za každý nový bod!

Největším překvapením letošního evropského šampionátu tahačů je nepochybně Uwe Nittel. Přestože nováček v barvách Buggyry neabsolvoval úvodní podnik v Misanu, je po Nürburgringu celkově desátý!

Souboj s Francouzem Janiecem z nedělního pohárového závodu, po kterém byl Uwe diskvalifikován, byl tak zároveň soubojem o celkové deváté místo. "Zpočátku jsem byl z diskvalifikace trochu špatný. Pak jsem se ale podíval v depu na obrázky a musel přiznat, že jsem si skutečně počínal přehnaně agresivně," uvedl Uwe s tím, že podruhé v průběhu jednoho závodního víkendu zaplatil nováčkovskou daň.

 "Poprvé to bylo v sobotu, kdy jsem startoval do závodu s hendikepem z první pozice. Naštěstí nakonec mé chyby využil nejvíce David a vyhrál svůj první letošní závod."

Podle platného kontraktu se Uwe představí do konce sezóny v Mostě a Jaramě. Jeho desátá příčka je tak v ohrožení. "V obou závodech budu muset nasbírat tolik bodů, aby na mě nikdo neměl. Takže díky za každý nový bod. Kdyby se mi podařilo udržet se v první desítce s pěti starty, jednalo by se o velmi zajímavý počin," reagoval německý trucker se smíchem.

"Abych pravdu řekl, v této fázi to neřešíme. Rusko z logistických důvodů nestihnu, musím se připravit co nejlépe na Most. Kromě toho jsme se dohodli na tom, že zatímco se Buggyra představí v Rusku, budu pracovat na vývoji auta. Nürburgring přinesl spoustu cenných poznatků, takže máme na čem stavět."

 

Buggyra

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Trucky na Nurburgringu a Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose