www.car.cz
 

Podzimní Admiral rallye Vyškov 2010 se rychle blíží
     29.7.2010 00:50 - tisková zpráva


Admiral rally zahajuje příjem přihlášek
Admiral rally Vyškov 2010 – tisková informace č. 3


Nedlouho po tom, co Asociace jezdců oficiálně posvětila trať letošní XIX. Admiral rally, prošla úspěšným schvalovacím procesem i zvláštní ustanovení soutěže. Pořadatelům tedy nic nebrání zahájit příjem přihlášek, který potrvá až do pondělí 30. srpna do 24:00 hodin.

„Zvláštní ustanovení a časový harmonogram, stejně jako formuláře přihlášek pro účastníky Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR v rally historických automobilů a Poháru ČR v rally, najdou zájemci o start ve Vyškově na oficiálních internetových stránkách soutěže – www.rallyvyskov.cz, případně na stránkách našeho tradičního mediálního partnera – www.autosport.cz. Jak budou postupně přihlášky posádek přicházet, budeme seznam přihlášených posádek na našem webu průběžně aktualizovat,“ říká Jan Olejníček, zástupce ředitele rally pro administrativu.

Kdo se letos na startu vyškovské soutěže objeví, se prozatím můžeme jen dohadovat. Admiral rally 11. září otevře závěrečnou třetinu letošního Mistrovství ČR ve sprintrally, a tak se dá předpokládat, že nebude chybět nikdo z uchazečů o letošní mistrovský titul. Kromě tradiční sprintové špičky (Jaroslav Orsák, Jan Štěpánek či Roman Odložilík), která už předběžně přislíbila svoji účast, by mělo startovní pole Admiral rally obohatit i několik dvojic, jež se na podnicích Mistrovství ČR ve sprintrally neobjevují pravidelně.

V barvách hlavního sponzora rally se ukáže špičková posádka z „velkého šampionátu“, zcela bez odezvy by vyškovská soutěž neměla zůstat ani u některých posádek od našich jižních sousedů z Rakouska. Zatím ale nezbývá, než se nechat překvapit…

Jiří Dokulil, FTR-media
PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Rallye Kostelec 2009 objektivem Jirky Rohleny

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose