www.car.cz
 

Také letos byla vyhlášena populární fotosoutěž při příležitosti Barum rallye
     30.7.2010 08:19 - tisková zpráva


Vyhlášena opět populární fotosoutěž

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín opět oblíbenou fotosoutěž.


PODMÍNKY SOUTĚŽE: Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit v jedné vypsané kategorii – digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu 13 x 18 cm (menší nebo větší formát nebude do soutěže přijat), každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

PRAVIDLA PRO KATEGORII – DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE: Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximalní rozlišení jedné fotografie: 1600 * 1200, maximalní velikost jedné fotografie: 500 kB, povolený formát digitální fotografie: JPEG. Přesné instrukce (+ formulář na přihlášení do soutěže a odeslání fotek) najdete na internetové adrese www.CzechRally.com/fotosoutez

CENY: V hodnocené kategorii budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti (500 – 300 – 200 Kč), dále věcné a propagační ceny s motoristickou tematikou. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena.
Uzávěrka soutěže: 1. října 2010

Příspěvky zaslané do soutěže budou hodnoceny odbornou porotou. Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu 41. ročníku Barum Czech Rally Zlín 2011 a na internetových serverech. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Barum Czech Rally Zlín 2010 a při přípravě příštího ročníku.


Ve Zlíně 26. července 2010 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
BARUM CZECH RALLY ZLIN

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Historic show RB od Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose